ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανακατατάξεις λόγω μετακομίσεων στα H&M

00:01 - 28 Μαϊ 2013 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Ανακατατάξεις λόγω μετακομίσεων στα H&M
Δουλειές με φούντες έχουν τα διοικητικά στελέχη της σουηδικής αλυσίδας Η&M, λόγω της "ηχηρής" μετακόμισης που ετοιμάζουν.

Με πληροφορίες από τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά, η σουηδική εταιρεία σχεδιάζει να εγκαινιάσει το νέο της τριώροφο κατάστημα στον Πειραιά στις 6 Ιουνίου -ιδιοκτησίας του ομίλου Χαραγκιώνη- οπότε και θα κλείσει το άλλο σημείο που λειτουργεί στο λιμάνι.  Σημειώνεται ότι το νέο H&M κατάστημα των 3.700 τ.μ. στον Πειραιά θα προσφέρει γυναικεία, αντρική και παιδική μόδα - συμπεριλαμβανομένων των συλλογών divided και trend. Πρεμιέρα που γνωρίζουν πολύ καλά οι Πειραιώτες, παρά το ότι η εταιρεία έχει αποφύγει την εκτενή διαφημιστική προβολή του γεγονότος, προκειμένου να μην δημιουργηθεί το αδιαχώρητο κατά το άνοιγμα του καταστήματος.

 

5187c62913b8205062013110305

 

Εν τω μεταξύ, πρότινος η εταιρεία έζησε μία ακόμη μετακόμιση, ανηφορίζοντας από την Σταδίου που ήταν τα κεντρικά της στο Κολωνάκι, στην οδό Φιλικής Εταιρείας επιβεβαιώνοντας ότι οι δουλειές της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. 

 

Η Η&Μ Ελλάδος είναι υποκατάστημα της Η&Μ Group και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του 2007 στην οδό Σταδίου στο κέντρο της Αθήνας. Σήμερα, η Η&Μ απαριθμεί 26 καταστήματα σε έξι πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Ιωάννινα και Κομοτηνή. Εντός του καλοκαιριού και συγκεκριμένα 31 Αυγούστου αναμένεται να εγκαινιαστεί ακόμη ένα σημείο στη Ξάνθη. 

Δέσποινα Καραγιαννοπούλου

 

Διαβάστε επίσης:

 

Τελευταία τροποποίηση στις 23:51 - 27 Μαϊ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.