ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποιος ελληνορώσος επιχειρηματίας θέλει να βάλει τα ελληνικά προϊόντα σε 7.000 καταστήματα της Ρωσίας;

12:53 - 28 Μαϊ 2013 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Ελληνορώσσος επιχειρηματίας - εισαγωγέας τροφίμων o Διονύσης Ποπόφ βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με θεσμικά όργανα του ελληνικού κράτος προκειμένου να εντατικοποιήσει την παρουσία των ελληνικών προϊόντων στις λιανεμπορικές αλυσίδες της Ρωσίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες σε συζητήσεις που είχε ανέφερε ότι φέτος στα ράφια των Ρωσικών σούπερ μάρκετ υπάρχουν 200 κωδικοί ελληνικών προϊόντων σε 2000 σημεία. «Στόχος μας είναι σε 3 με 4 χρόνια να έχουν αυξηθεί οι κωδικοί ελληνικών προϊόντων σε 500 και να πωλούνται σε 7000 σημεία-σούπερ μάρκετ».

Κατά τον ίδιο «αυτό που ενδιαφέρει την αγορά τόσο της Ρωσίας όσο και την Ουκρανίας είναι τα ποιοτικά πιστοποιημένα προϊόντα, και η ελκυστική συσκευασία, το σωστό μάρκετινγκ. Εκεί πάσχουμε αλλά πιστεύω ότι οι εξαγωγείς της Κρήτης έχουν κατανοήσει το πρόβλημα και θα προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, μιας και τα προϊόντα της Κρήτης είναι και ποιοτικά και πιστοποιημένα» επεσήμανε ο Δ.Ποπόφ τονίζοντας ότι οι οικονομίες της Ρωσίας και της Ουκρανίας έχουν ραγδαία οικονομική ανάπτυξη από την οποία μπορούν να βγουν ωφελημένες οι Ελληνικές εξαγωγές και ο τουρισμός.

Διαβάστε επίσης:

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.