ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μαρινόπουλος: Ανάπτυξη και στο ηλεκτρονικό εμπόριο με το Caremarket.gr

22:15 - 26 Ιουν 2013 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Μαρινόπουλος: Ανάπτυξη και στο ηλεκτρονικό εμπόριο με το Caremarket.gr
Δυναμικό παρών στο ηλεκτρονικό εμπόριο δίνει το Caremarket.gr το διαδικτυακό κατάστημα της Μαρινόπουλος ΑΕ, κερδίζοντας την προτίμηση 2.950 και πλέον πελατών.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «διεκπεραίωσε τους πέντε πρώτους μήνες λειτουργίας,. περισσότερες από 4.300 παραγγελίες, αποτελώντας ένα αναπτυσσόμενο τμήμα της εταιρίας που τελευταία ανοίγεται σε κλάδους του εμπορίου πε΄ρα από το κλασικό λιανικό, δηλαδή e - commerce, cash 'n carry.

Στο on line κατάστημα 17.000 είναι οι εγγεγραμμένοι χρήστες, ενώ έχει περισσότερες από 80.000 επισκέψεις το μήνα με μέσο χρόνο παραμονής 10 λεπτά, καθώς και περισσότερους από 40.000 unique visitors το μήνα, αποδεικνύοντας ότι το Caremarket.gr έχει εισέλθει δυναμικά στην αγοραστική ζωή των καταναλωτών.
Λαμβάνοντας υπόψη ότι η μέση παραγγελία των χρηστών ξεπερνά τα 130 ευρώ, μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι οι καταναλωτές επιλέγουν το online σούπερ μάρκετ, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους. Επιπλέον, τα impressions του site ξεπερνούν τις 700.000 σελίδες ανά μήνα, με μέσο όρο 9 σελίδες ανά επίσκεψη.
Το εν λόγω διαδικτυακό κατάστημα προσφέρει μια διαφορετική αγοραστική εμπειρία στους καταναλωτές, δίνοντας τους τη δυνατότητα να κάνουν τις αγορές τους απλά με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού.
Υπενθυμίζεται ότι το Caremarket.gr λειτουργεί σε 24ωρη βάση και διαθέτει 11.000 κωδικούς προϊόντων.»
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.