ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μαρινόπουλος: Κοντά στα 300 τα καταστήματα franchise

08:38 - 22 Ιουλ 2013 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Μαρινόπουλος: Κοντά στα 300 τα καταστήματα franchise
Έξι νέα καταστήματα franchise άνοιξε από τις αρχές του έτους η Μαρινόπουλος Α.Ε., «επιμένοντας στην ανάπτυξη του δικτύου δικαιόχρησης, το οποίο αποτελεί βασικό πυλώνα της στρατηγικής της», όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή της. Με τα έξι νέα καταστήματα το δυναμικό της εταιρείας αυξήθηκε στα 298 σημεία franchise.
Συγκεκριμένα, η εταιρία άνοιξε στην Αθήνα ένα κατάστημα (350 τμ) με την επωνυμία Carrefour Express, καθώς και ένα κατάστημα στη σκάλα Ποταμιάς στη Θάσο (500 τμ). Παράλληλα, λειτούργησαν τέσσερα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος στις Φέρες Έβρου (750 τμ), στην Αρτάκη Ευβοίας (400 τμ), στον πύργο Μονοφατσίου στο Ηράκλειο Κρήτης (400 τμ) και στην Αρκαδία (400 τμ).
 
Συνολικά, στα συγκεκριμένα καταστήματα απασχολούνται 47 εργαζόμενοι, ενώ, όπως τονίζει η Μαρινόπουλος Α.Ε., σημειώνεται ότι ακολουθούν ένα νέο άκρως ανταγωνιστικό μοντέλο franchise, παρέχοντας στους franchisees τη δυνατότητα να παραμείνουν ανταγωνιστικοί, έχοντας την υποστήριξη του μεγαλύτερου δικτύου λιανικής της χώρας.
 
Η αλυσίδα, με πανελλαδική παρουσία, διαθέτει ένα ισχυρό δίκτυο franchise με 80 καταστήματα Carrefour Express, 34 Carrefour Μαρινόπουλος, 90 Smile και 94 καταστήματα ΟΚ. Αξίζει να σημειωθεί ότι μία από τις πέντε σημαντικές βραβεύσεις που απέσπασε πρόσφατα η Μαρινόπουλος Α.Ε. στη φετινή απονομή των σέλφ σέρβις Excellence Awards, ήταν το βραβείο στην κατηγορίαfranchise για το δίκτυο των 300 καταστημάτων της.
 
 
Όπως σημειώνει ο διευθύνων σύμβουλος της Μαρινόπουλος Α.Ε. κ. Jerome Loubere, «Η αδιαμφισβήτητη τεχνογνωσία και το μέγεθος της αλυσίδας, την καθιστούν ιδανικό συνεργάτη για τους franchisees. Πάγια δέσμευση της εταιρίας αποτελεί η στήριξη των δικαιοδόχων συνεργατών της, καθώς και η ενίσχυση και ο εκσυγχρονισμός του δικτύου της».  
 

 

 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.