ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με το «βλέμμα» στραμμένο στο εξωτερικό ο όμιλος Goody's-Everest

23:01 - 12 Σεπ 2013 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Με το «βλέμμα» στραμμένο στο εξωτερικό ο όμιλος Goody's-Everest
Βάζει πλώρη για Λευκορωσία και Λιβύη μέχρι τα τέλη του έτους, ενώ ενισχύει την παρουσία του στην Αλβανία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του reporter.gr, εντός του προσεχούς διαστήματος πρόκειται να εγκαινιαστούν τρία καταστήματα στην Λευκορωσία και πριν από τα τέλη του έτους θα είναι έτοιμο το κατάστημα στη Λιβύη, το οποίο μάλιστα όπως μάθαμε θα είναι στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης.
Την ιδία στιγμή με ταχύτατους ρυθμούς προχωρά η επέκταση του ομίλου στην Αλβανία. Εκεί μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου έχουν δρομολογηθεί 2 νέα Goodys, ένα Flocafe και ένα Εverest, φθάνοντας το δίκτυο στη βαλκανική αγορά  τα έξι σημεία πώλησης.

 

goodys

Mε αμείωτους ρυθμούς, όπως ισχύει μέχρι σήμερα θα συνεχίσει ο όμιλος την επέκτασή του και στην ελληνική αγορά, επιβεβαιώνοντας την πρόθεσή του να διατηρήσει τα σκήπτρα του πρωταγωνιστή στον κλάδο. Μόνο μέσα στον Αύγουστο, δημιούργησε δύο νέα καταστήματα Everest στη Λεωφ. Βουλιαγμένης και στην Αμφιθέα, ένα Goody's στο Αllou Fun Park και ένα διπλό κατάστημα Goody's-Flocafe στον Αλμυρό Βόλου. 

 

Η πληροφόρηση είναι ότι θα συνεχιστεί η ανάπτυξη του δικτύου στην ελληνική αγορά, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στις δυνάμεις της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό, ο όμιλος σκοπεύει να επαναφέρει ένα από τα πιο παραδοσιακά καταστήματα του και συγκεκριμένα αυτό που ήταν στο Πασαλιμάνι, το οποίο και θα διαχειρίζεται άλλη ομάδα επιχειρηματιών από αυτή που χειριζόταν το προηγούμενο κατάστημα. Παράλληλα θα συνεχιστούν οι ανακαινίσεις που ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη του δικτύου flocafe με απώτερο στόχο πάντα την αισθητική ικανοποίηση του πελάτη. 

 

0869

Τελευταία τροποποίηση στις 14:29 - 13 Σεπ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.