ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Πάτησε πόδι» και στην Τουρκία η Folli Follie

17:24 - 09 Οκτ 2013 | ΕΜΠΟΡΙΟ
«Πάτησε πόδι» και στην Τουρκία η Folli Follie
«Πρεμιέρα» για το πρώτο κατάστημα της Follie Follie στη γειτονική χώρα.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, η Folli Follie με παρουσία σε 26 χώρες,  ανακοινώνει το άνοιγμα του πρώτου της καταστήματος στην Τουρκία.

 

«Σε ένα σταυροδρόμι πολιτισμών και στο επίκεντρο του στιλ, εκεί όπου η δύση συναντά την ανατολή, τώρα πια οι fashion addicts της Κωνσταντινούπολης μπορούν να έχουν πρόσβαση στο full fashion concept της Folli Follie. Το πρώτο flagship κατάστημα της Folli Follie στην Τουρκία εγκαινιάστηκε στο Istinye Park, ένα από τα πιο σύγχρονα και επιτυχημένα εμπορικά κέντρα της χώρας, το οποίο έχει ανακηρυχθεί ως το «Καλύτερο Εμπορικό Κέντρο της Τουρκίας» από την ICSC το 2009.

 

Μέσα από την στρατηγική συνεργασία με τον τουρκικό Όμιλο StandART Magaza, έναν από τους κορυφαίους και πλέον πολυσχιδείς Ομίλους της Τουρκίας που δραστηριοποιείται στον χώρο της λιανικής και της μόδας στην χώρα, ο Όμιλος Folli Follie στοχεύει στη δυναμική δραστηριοποίηση και καθιέρωση σε αυτή τη νέα αγορά». 

 

«Για όλους εμάς στον Όμιλο Folli Follie, η Τουρκία είναι μια αγορά στρατηγικής σημασίας και η ισχυρή παρουσία μας σε μια από τις πιο fashion-conscious πρωτεύουσες της Ευρώπης σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της Folli Follie», δήλωσε ο κ. Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Folli Follie. «Στον Όμιλο StandART Magaza βρήκαμε τον ιδανικό συνεργάτη που θα μας βοηθήσει να απογειώσουμε την μάρκα στην Τουρκία, ενώ ο στρατηγικός μας στόχος είναι να εγκαινιάσουμε στην Τουρκία 20 σημεία πώλησης Folli Follie μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια», συνέχισε.  

Τελευταία τροποποίηση στις 00:16 - 10 Οκτ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.