ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έξι νέα ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL στην Αθήνα

13:37 - 30 Οκτ 2013 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Έξι νέα ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL στην Αθήνα
Η εταιρεία αριθμεί ήδη 65 σημεία πώλησης.

Έξι νέα FOOD HALL προστίθενται στην αλυσίδα ΒΕΝΕΤΗ που αριθμεί πλέον εξήντα πέντε σημεία πώλησης, τα οποία μέχρι το τέλος του 2013 αναμένεται να φτάσουν τα εβδομήντα.

Ta νέα FOOD HALL άνοιξαν τις πόρτες τους στην Καλλιθέα, Λ. Ελευθερίου Βενιζέλου 146, στη Νέα Πεντέλη, Β. Γεωργίου 3, στη Λυκόβρυση, Σοφ.Βενιζέλου 82Α, στο Χολαργό, Λ. Μεσογείων 226, στη Δάφνη, Στριγγάρη 6 και στο Ηράκλειο, Λ. Ηρακλείου 366.

Τα τρία τελευταία χρόνια, τα ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL έχουν καθιερωθεί ως η ιδανική επιλογή για κάθε καταναλωτή που αναζητά μοναδικές γευστικές εμπειρίες καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, προσφέροντας «πρωινό Βενέτη», εκτεταμένη ποικιλία αρτοσκευασμάτων, ενδιάμεσα γεύματα, επώνυμο σπιτικό φαγητό, γλυκό ημέρας, gelateria, υπηρεσίες catering και συσκευασμένα προϊόντα με αγνά υλικά. Ιδιαίτερη προτίμηση παρουσιάζουν τα πιάτα ελαφριάς ελληνικής κουζίνας και οι πλούσιες φρέσκιες σαλάτες του διακεκριμένου σεφ Γιάννη Τζελέπη, που προσφέρονται καθημερινά μεταξύ 12.00 και 17.00

Να υπενθυμιστεί πως όλα τα ΒΕΝΕΤΗ FOOD HALL, καθημερινά μετά τις 22.00, προσφέρουν δωρεάν τα προϊόντα ημέρας που έχουν περισσέψει σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο κατάστημα της γειτονιάς τους.

Λίγα λόγια για την εταιρία ΒΕΝΕΤΗ

H εταιρία ΒΕΝΕΤΗ ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1948, όταν στην Kηφισιά άνοιξε τις πόρτες του ο πρώτος Φούρνος ΒΕΝΕΤΗ. Έκτοτε η εταιρία διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στο χώρο της παρασκευής και διάθεσης προϊόντων άρτου και ζαχαροπλαστικής, με απόλυτη προσήλωση στην παράδοση, την ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη. Σήμερα, μετά από 65 χρόνια σταθερής παρουσίας και συνεχούς ανάπτυξης, η ΒΕΝΕΤΗ δραστηριοποιείται σε κλειστές και ανοιχτές αγορές έχοντας αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων διάθεσης προϊόντων άρτου, γλυκισμάτων και κάθε είδους προϊόντων αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και άλλων σχετικών ειδών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.