ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Snob Duck: Και snob και χειροποίητα ελληνικά σαπούνια!

01:02 - 07 Νοε 2013 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Snob Duck: Και snob και χειροποίητα ελληνικά σαπούνια!
100% χειροποίητα σαπούνια, με πρώτες ύλες παρθένο ελαιόλαδο (από τον οικογενειακό ελαιώνα του ιδιοκτήτ Βασίλη Ντούρου), μέλι, φρούτα και βότανα. Τα Snob Duck δεν υπόσχονται τίποτε περισσότερο από την φρεσκάδα της καθαριότητας «δεν καθαρίζουν συνειδήσεις, δεν γυρνάνε το χρόνο πίσω..» κι αυτό είναι ότι πιο καθαρό και έντιμο μπορείς να αγοράσεις, μέρες που είναι...

Όλα ξεκίνησαν με μερικές «εξαγριωμένες» πάπιες σε έναν ελαιώνα, πολύ μεράκι και έναν vegetarian… 

O κ. Βασίλης Ντούρος, αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα να μάθει όλος ο κόσμος για τον εκκεντρικό χαρακτήρα που έχουν αυτές οι «snob» πάπιες που τον «συνόδευαν» με τις φωνές τους στη δουλειά κάθε μέρα!

 

Ένα ωραίο παπιγιόν, καθαρές γραμμές, φρέσκο design και το χαρακτηριστικό “snob-duck evil look”…. και τα μοναδικά Snob Duck σαπούνια έγιναν πραγματικότητα (duck-free, όπως αρμόζει στην περίσταση)! 

Τα Snob Duck, είναι 100% χειροποίητα σαπούνια, από τη λήψη μέχρι τη συσκευασία. Για τη δημιουργία τους χρησιμοποιούνται μόνο τα πιο αγαθά συστατικά: έξτρα παρθένο ελαιόλαδο (από τον ελαιώνα του Βασίλη), ελληνικά βότανα και φρούτα, ελληνικό μέλι και πολλή αγάπη! 

Τα σαπούνια κατασκευάζονται με τη λεγόμενη «ψυχρή» μέθοδο και το βάρος τους κυμαίνεται από «πάπια σε πάπια» (it’s nature)!  Διατίθενται σε περιορισμένες ποσότητες στα φαρμακεία.  

Τα Snob Duck σαπούνια δεν υπόσχονται ότι μπορούν να γυρίσουν το χρόνο πίσω, να καθαρίσουν συνειδήσεις, να θεραπεύσουν ή να κάνουν μαγικά και άλλα ελπιδοφόρα πράγματα. Είναι αυτό που είναι: 100% ελληνικά χειροποίητα σαπούνια – και είναι τα καλύτερα!

snob1

Τελευταία τροποποίηση στις 19:23 - 06 Νοε 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.