ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπ. Ανάπτυξης: "Οι καταστηματάρχες θα δουν ως ευκαιρία την πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου"

00:40 - 30 Απρ 2014 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Υπ. Ανάπτυξης: "Οι καταστηματάρχες θα δουν ως ευκαιρία την πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου"
Την πεποίθησή ότι "η επιτυχημένη εφαρμογή της κυριακάτικης λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, θα επιβεβαιωθεί και την προσεχή Κυριακή", εξέφρασε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Αθ. Σκορδάς.

Υπενθυμίζεται ότι την προσεχή Κυριακή, 4 Μαΐου, τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά σε όλη τη χώρα από τις 11 π.μ. έως τις 8 μ.μ., σύμφωνα με το άρθρο 16 του ν. 4177/13, καθώς αρχίζει η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος του Μαΐου.

 

"Πιστεύω ότι και σε αυτή την περίπτωση, οι καταστηματάρχες θα δουν την πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου ως ευκαιρία, προκειμένου να ενδυναμώσουν τις σχέσεις με τους πελάτες τους, μέσα από την προσφορά ποιοτικών προϊόντων σε προσιτές τιμές", δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Αθανάσιος Σκορδάς. Ο ίδιος τόνισε ότι ο εμπορικός κόσμος, με την αντοχή που επέδειξε στα δύσκολα χρόνια της κρίσης, επιβεβαιώνει το ρόλο του ως σημαντικού συντελεστή ανάπτυξης και προόδου της ελληνικής οικονομίας, υπογραμμίζοντας ότι η ερχόμενη Κυριακή "θα είναι μια ακόμα απόδειξη γι' αυτό".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.