ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Λευκή Νύχτα» διοργανώνουν οι δήμοι Αμαρουσίου και Ιλίου

11:11 - 19 Ιουν 2014 | ΕΜΠΟΡΙΟ
«Λευκή Νύχτα» διοργανώνουν οι δήμοι Αμαρουσίου και Ιλίου
«Λευκή νύχτα» διοργανώνουν στα εμπορικά καταστήματα για το Σάββατο 21 Ιουνίου ο δήμος Αμαρουσίου και το επόμενο Σάββατο, 28 Ιουνίου, ο δήμος Ιλίου σε συνεργασία με τους τοπικούς εμπορικούς συλλόγους.

Από τις 19:00 έως και μετά τα μεσάνυχτα, γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του ο Δήμος Αμαρουσίου, το Σάββατο 21 Ιουνίου «οι επισκέπτες του ανανεωμένου Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου της πόλης θα ζήσουν μία ξεχωριστή νύχτα με δωρεάν καλλιτεχνικά δρώμενα, κατασκευή κεραμικών από τον Συνεταιρισμό Κεραμιστών και Αγγειοπλαστών Αμαρουσίου, κεράσματα και ποικιλία από πάρτι των εμπορικών καταστημάτων».
Σε ανακοίνωση του δήμου Ιλίου αναφέρεται ότι «μετά την επιτυχία της περασμένης χρονιάς που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ο δήμος σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο διοργανώνει και φέτος τη δική του «Λευκή Νύχτα» το Σάββατο 28 Ιουνίου με γνώμονα τη διαρκή αναβάθμιση της ζωής στην πόλη και την τόνωση της τοπικής αγοράς. Από τις 8.00 το απόγευμα μέχρι το πρωί τα καταστήματα της πόλης θα παραμείνουν ανοικτά με εκπτώσεις, ενώ θα υπάρχει καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα δημιουργήσει μια χαρούμενη ατμόσφαιρα».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.