ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανοδος 19% στις πωλήσεις του Κωτσόβολου

12:48 - 23 Νοε 2006 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Αύξηση 19% στις πωλήσεις του εμφάνισε ο όμιλος DSG international και ο όμιλος Κωτσόβολος, σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα για το 9μηνο του 2006, ενώ οι πωλήσεις ισοδύναμου αριθμού καταστημάτων να αυξάνονται κατά 8%.

Ο όμιλος Κωτσόβολος, λειτουργεί 83 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, και τη φετινή χρονιά εισήλθε στον τομέα του franchising, αυξάνοντας τα σημεία πώλησης του σε όλη την Ελλάδα, αφού συνολικά μέχρι τώρα έχουν δημιουργηθεί πέντε νέα καταστήματα Κωτσόβολος με τη μέθοδο αυτή.

Επίσης, αύξησε σημαντικά τα μερίδια αγοράς σε όλες τις κατηγορίες των προϊόντων που διακινεί και εμπλούτισε την γκάμα προϊόντων νέας τεχνολογίας που διαθέτει, με την προσθήκη νέων μοντέλων, φορητών και επιτραπέζιων ηλεκτρονικών υπολογιστών, τηλεοράσεων TFT – LCD και Plasma, MP3 players, συσκευών GPS και κινητών τηλεφώνων.

Ο κ.Fernando De Vicente, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Κωτσόβολος, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, για τη σημαντική αύξηση των πωλήσεων και του μεριδίου αγοράς που εμφανίζει ο Όμιλος Κωτσόβολος.»

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.