ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

DIAGEO Hellas και ΑΒ Βασιλόπουλος: Απολαμβάνουν Υπεύθυνα και στις Γιορτές

19:08 - 06 Δεκ 2016 | ΕΜΠΟΡΙΟ
DIAGEO Hellas και ΑΒ Βασιλόπουλος: Απολαμβάνουν Υπεύθυνα και στις Γιορτές
Με τις γιορτές των Χριστουγέννων να πλησιάζουν, DIAGEO & AB Βασιλόπουλος επικοινωνούμε με τους καταναλωτές για να τους ενημερώσουμε ότι τα αλκοολούχα ποτά εμπλουτίζουν τις ξεχωριστές αυτές στιγμές όταν τα απολαμβάνουμε με μέτρο.

Έτσι το μήνα των Χριστουγέννων δουλεύουμε μαζί και, μέσα από τα ψηφιακά κανάλια της ΑΒ Βασιλόπουλος, μιλάμε στους καταναλωτές μας για τους μύθους και τις πραγματικότητες σχετικά με τα αλκοολούχα ποτά. Την ίδια στιγμή, τους ενθαρρύνουμε να επισκεφθούν την ενημερωτική πλατφόρμα της DIAGEO DRINKiQ (www.drinkiq.com), όπου μπορούν να πειραματιστούν με τον αλκοολομετρητή και να ανακαλύψουν πόσες θερμίδες και πόσο αλκοόλ περιέχει το αγαπημένο τους ποτό.


Σε αυτό το πνεύμα και με την εταιρική υπευθυνότητα να βρίσκεται στο επίκεντρο της επιχειρηματικής δραστηριότητας και των δύο εταιρειών, η DIAGEO και η ΑΒ Βασιλόπουλος παραμένουμε πιστές στη δέσμευσή μας για την προώθηση της υπεύθυνης διάθεσης των προϊόντων μας, ενθαρρύνοντάς τους καταναλωτές να απολαύσουν το ποτό τους με μέτρο και υπευθυνότητα και κατά την περίοδο των γιορτών, στο πλαίσιο ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής.

 

Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί ότι και οι δύο εταιρείες, είναι ενεργά μέλη της Συμμαχίας για την Υπεύθυνη Πώληση Οινοπνευματωδών Ποτών «Responsibility Alliance» και έχουν ήδη από τον Ιούνιο του 2016 κάνει σαφή την πρόθεσή τους να συμβάλλουν στην περαιτέρω ενδυνάμωση των πρακτικών υπεύθυνης πώλησης και διάθεσης των αλκοολούχων ποτών στην ελληνική αγορά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.