ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΕΛΠΕ: Τις Κυριακές, η νομιμότητα βρίσκεται στην πλευρά των Επιχειρήσεων

13:20 - 18 Ιουλ 2017 | ΕΜΠΟΡΙΟ
ΣΕΛΠΕ: Τις Κυριακές, η νομιμότητα βρίσκεται στην πλευρά των Επιχειρήσεων
Ανακοίνωση έντονης αποδοκιμασίας με αφορμή τα βίαια περιστατικά που σημειώνονται τελευταία εξέδωσε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικών Πωλήσεων Ελλάδος.

Εκεί, μεταξύ άλλων, υπογραμμίζει τέτοιου είδους επιθέσεις, όπως αυτή της περασμένης Κυριακής εναντίον Ελληνοαυστραλού τουρίστα στην οδό Ερμού, αφαιρούν το δικαίωμα Επιχειρήσεων και Εργαζομένων στη διεκδίκηση ενός καλύτερου μέλλοντος για τους ίδιους και για τη χώρα μας.

Ιδού τι λέει αναλυτικά:

«Ο Σύνδεσμός μας, ως εκπρόσωπος των επιχειρήσεων του λιανικού εμπορίου και της υγιούς επιχειρηματικότητας, επιθυμεί να ανακοινώσει στους πελάτες-καταναλωτές των επιχειρήσεων λιανικής ότι, φαινόμενα βίας που εμπεριέχουν προπηλακισμούς, απειλές και καταστροφές εμπορικών σημείων, μας βρίσκουν εντελώς αντίθετους.

Η Πολιτεία και οι Φορείς εκπροσώπησης των εργαζομένων οφείλουν, πέραν της απλής καταδίκης παρόμοιων περιστατικών, να προστατεύσουν τους πολίτες, να περιφρουρήσουν τη νομιμότητα και να μην αφαιρούν το δικαίωμα Επιχειρήσεων και Εργαζομένων στη διεκδίκηση ενός καλύτερου μέλλοντος για τους ίδιους και για τη χώρα μας.

Η νομιμότητα βρίσκεται στην πλευρά των Επιχειρήσεων που προσπαθούν, μέσω του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές, να εξυπηρετήσουν τους συμπολίτες μας, αλλά και τους επισκέπτες της χώρας, ταυτόχρονα δε να διατηρήσουν και να επαυξήσουν τις θέσεις εργασίας στον κλάδο καθώς μόνον έτσι διασφαλίζεται και η συλλογή των αναλογούντων φόρων για μια ευνομούμενη και αποτελεσματική πολιτεία.

Η συνεχής δημιουργία προσκομμάτων στο επιχειρείν υπονομεύει την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας, παρόμοια δε γεγονότα είναι δυνατόν να αποτελέσουν την απαρχή εξελίξεων αυξημένου κινδύνου για τους ίδιους τους πολίτες, όπως σε περιπτώσεις συμπλοκών και αυτοδικίας».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.