ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι millenials βάζουν τη Lidl στο top 10 των εργοδοτών

23:26 - 23 Φεβ 2018 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Οι millenials βάζουν τη Lidl στο top 10 των εργοδοτών
Περίπου 3.000 εκπρόσωποι της Γενιάς Υ (άτομα ηλικίας 18-37 ετών) κατέταξαν τη Lidl Eλλάς για πρώτη φορά ανάμεσα στους 10 πρώτους Eργοδότες επιλογής για το 2017.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το kariera.gr, το μεγαλύτερο website για την εργασία στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, διεξήγαγαν την έρευνα Καριέρα και Γενιά Υ, τη μεγαλύτερη εργασιακή έρευνα για τους νέους σε χώρα της Ευρώπης, και τα αποτελέσματα αυτής έφεραν τη Lidl Eλλάς ανάμεσα στους 10 πρώτους Eργοδότες επιλογής για το 2017.

"Αξίζει να σημειωθεί πως οι υποψήφιοι μας ανέδειξαν στη θέση αυτή με δική τους πρωτοβουλία, χωρίς εμείς να έχουμε λάβει συμμετοχή στην έρευνα. Αυτό μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους και μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε τις επιτυχημένες Employer Branding δράσεις μας" αναφέρει σχετική ανακοίνωση της εταιρίας.

H τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και το βραβείο παρέλαβαν η Νικολέττα Κολομπούρδα, Member of the Board, HR και ο Τομέας Recruiting.

Για τη διάκριση της εταιρίας μας στους επιθυμητούς εργοδότες η Νικολέττα Κολομπούρδα δήλωσε ότι «Διατηρώντας και φέτος τον τίτλο του "Top Employer" , στόχος μας είναι να επαναφέρουμε την εμπιστοσύνη των υποψηφίων στην ελληνική αγορά εργασίας, να αναδείξουμε τα ταλέντα των ανθρώπων μας και να τους δώσουμε την ευκαιρία να αναπτυχθούν μαζί μας, σε συνθήκες αντάξιες των δεξιοτήτων τους».

Τελευταία τροποποίηση στις 23:21 - 23 Φεβ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.