ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο κατάστημα για την LEROY MERLIN στο κέντρο της Αθήνας

15:34 - 18 Απρ 2018 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Νέο κατάστημα για την LEROY MERLIN στο κέντρο της Αθήνας
Η LEROY MERLIN, συνεχίζοντας τη δυναμική και εξελικτική της πορεία στην αγορά, εγκαινιάζει το νέο της κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, επί της Λ. Βασιλίσσης Σοφίας στο αριθμό 112. Το κατάστημα εκτείνεται σε 3 ορόφους συνολικού εμβαδού 5.300 τ.μ., διαθέτει 300 θέσεις υπόγειας στάθμευσης και ανοίγει τις πύλες του στο κοινό στις 20 Απριλίου.

Πρόκειται για το πρώτο «home improvement» κατάστημα που θα λειτουργήσει στον αστικό ιστό της Αθήνας, στα πρότυπα του καταστήματος που διαθέτει ο Γαλλικός όμιλος στο κέντρο του Παρισιού. Είναι ένα εγχείρημα που για πρώτη φορά δοκιμάζεται στην Ελλάδα και ο όμιλος είναι έτοιμος να το στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις. Το νέο κατάστημα δημιουργεί 125 άμεσες θέσεις εργασίας, ενώ θεωρείται πως θα ενισχύσει τη δυναμική της ευρύτερης περιοχής, καθώς και το επενδυτικό περιβάλλον της χώρας.

Όπως κάθε κατάστημα LEROY MERLIN, θα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε κατασκευή, ανακαίνιση και βελτίωση οποιουδήποτε χώρου ιδιώτη και επαγγελματία. Πρωτοποριακό θεωρείται το ειδικά διαμορφωμένο «HOMISTAS lab», όπου κάθε επισκέπτης θα μπορεί να δημιουργεί τη δική του κατασκευή, να δοκιμάζει εργαλεία και λύσεις αλλά και να παρακολουθεί σεμινάρια από εξειδικευμένους τεχνικούς και ειδικούς του home improvement.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.