ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το σπίτι σου ανθίζει στα Praktiker από τις 4 Μαΐου

08:37 - 02 Μαϊ 2018 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Το σπίτι σου ανθίζει στα Praktiker από τις 4 Μαΐου
Η Praktiker Hellas, με πολλή χαρά, σας προσκαλεί στην τριήμερη γιορτή των εγκαινίων του νέου καταστήματός της στην Ανθούσα από τις 4 έως τις 6 Μαΐου, με δώρα, εκπλήξεις και διασκεδαστικά δρώμενα. Το κατάστημα βρίσκεται στο Εμπορικό Κέντρο «Emporium Plaza» Ανθούσας (Λ.Ανθούσας & Ντραφίου – πρώην Expo Athens).

Το πρόγραμμα του τριημέρου περιλαμβάνει πλήθος δράσεων που διοργανώνει η Praktiker ώστε οι επισκέπτες του νέου καταστήματος να το γνωρίσουν και να απολαύσουν πρώτοι τη μοναδική εμπειρία Praktiker, κερδίζοντας πλούσια και αμέτρητα δώρα.

Μέσα από τον ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ‘Βρες το τυχερό λουλούδι’, που θα εμφανίζεται στην απόδειξη αγορών επί τόπου, θα αναδειχθούν 14 μεγάλοι νικητές για: 3 ταξίδια αξίας €3000 το καθένα, και άλλα 11 μεγάλα δώρα σπιτιού, όπως κλιματιστικά, τηλεόραση, έπιπλα και εργαλεία, ενώ όλοι οι πελάτες θα αποκτήσουν ως αναμνηστικό επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες και σετ από ανθισμένα μαγνητάκια.

Η επίσκεψη στο νέο κατάστημα γίνεται… παιχνίδι, καθώς όλοι οι πελάτες μπορούν να συμμετέχουν στο κυνήγι θησαυρού «Βρες το μόνος σου». Μέσα από το παιχνίδι θα γνωρίσουν τα τμήματα προϊόντων και τις «ολόφρεσκιες» υπηρεσίες που παρέχονται στο Praktiker Ανθούσας και σίγουρα θα βγουν κερδισμένοι, καθώς όλοι οι συμμετέχοντες κερδίζουν μοναδικά δώρα!

Επίσης, η πρώτη επίσκεψη στο νέο Praktiker θα γεμίσει με τις πιο όμορφες και πρωτότυπες φωτογραφικές αναμνήσεις, καθώς με:

• το «ΧαμογΕΛΑ στα Praktiker» όλοι οι επισκέπτες μπορούν να τραβήξουν μία εντυπωσιακή πανοραμική φωτογραφία του νέου Praktiker Ανθούσας με… προσωπικό χαρακτήρα, ενώ με

• το «Έχεις κηπογένεια;» θα μπούνε σε έναν εντυπωσιακό κήπο και σε μόλις μερικά δευτερόλεπτα θα βγάλουν μία κινούμενη selfie 360 μοιρών.
Από τη μεγάλη γιορτή δε θα μπορούσαν να λείπουν οι συνεργάτες της Praktiker, με τους οποίους διοργανώνονται αποκλειστικά για τα εγκαίνια του νέου καταστήματος ξεχωριστές εκδηλώσεις. Το Σάββατο 5 Μαΐου από τις 11.00 έως τις 14.00 με το ‘Βeat the Clamp Event’ της Stanley B+D και παρουσιαστή τον Γιώργο Βαγιάτα, διοργανώνεται ένας διαγωνισμός επίδειξης δύναμης για όσους θέλουν να δοκιμάσουν τα όριά τους - οι τρεις πρώτοι που θα τα καταφέρουν θα κερδίσουν €1000 μετρητά. Την Κυριακή 6 Μαΐου από τις 11.00 έως τις 17.00 θα πραγματοποιηθεί το ‘No limits DIY’ της Bosch, με τον Ηλία Καραντωνίου, με πολλά δημιουργικά εργαστήρια, γεμάτα έμπνευση, γνώση και δώρα υπέροχα εργαλεία, ενώ από τις 11.00 έως τις 14.00 η Weber θα αποκαλύψει τα μυστικά του καλύτερου barbeque, θα πραγματοποιήσει γευστικές δοκιμές και 1 τυχερός θα κερδίσει 1 ψησταριά.

Ακόμη, στη μεγάλη τριήμερη γιορτή της Praktiker Hellas συμμετέχουν live ραδιοφωνικές εκπομπές που θα δώσουν παλμό και εορταστικό χαρακτήρα στα εγκαίνια.

Σας περιμένουμε να απολαύσετε πρώτοι την εμπειρία Praktiker στο νέο κατάστημα και το 1ο b2b Center της Praktiker, στην Ανθούσα!

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.