ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τον Ελληνικό Σύνδεσμο Franchise

12:08 - 06 Ιουν 2018 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τον Ελληνικό Σύνδεσμο Franchise
Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εξέλεξε η πρόσφατη Γενική Συνέλευση του Ελληνικού Συνδέσμου Franchise. Στις εκλογές που ακολούθησαν τη Γενική Συνέλευση, η οποία είχε και απολογιστικό χαρακτήρα, επανεκλέχτηκαν στο Δ.Σ., έξι μέλη από την προηγούμενη σύνθεση του οργάνου κι ένα νέο, τα οποία, στη συνέχεια συγκροτήθηκαν σε σώμα ως κάτωθι:

Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος (Coffee Island)

Γενικός Γραμματέας: Ιωάννης Χίνος (Stegno Plus)

A’ Αντιπρόεδρος: Nικόλαος Μαρκόπουλος (Γερμανός ΑΒΕΕ)

Β’ Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Μπαλατσώνης (Ok! Anytime Markets)

Tαμίας: Σπύρος Ασλάνης (Ελληνική Οπτική EZ2C)

Μέλος: Κωνσταντίνος Σταυρίδης (Όμιλος Ideales)

Συνδεδεμένο Μέλος: Σωτήριος Γιαννακάκης (δικηγόρος).

Βάσει Καταστατικού, στο 7μελές Δ.Σ., το οποίο έχει τριετή θητεία, τα τακτικά μέλη του Συνδέσμου εκλέγουν έξι μέλη και τα συνδεδεμένα ένα, σε ψηφοφορία που διενεργείται παράλληλα. Ακολουθούν σύντομα βιογραφικά των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου:

-Κ. Κωνσταντινόπουλος (πρόεδρος): Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Coffee Island από το 2013, η οποία με 405 καταστήματα έχει αναδειχθεί η έκτη μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ στην Ευρώπη και Εθνικός Πρωταθλητής που εκπροσώπησε την Ελλάδα στα European Business Awards στην κατηγορία «The Growth Strategy of the Year». Ο ίδιος είναι υποψήφιος διδάκτορας στις Οικονομικές Επιστήμες, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος «Manufacturing Engineering και Management» και πτυχιούχος της σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών και Αεροναυπηγών. Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Franchise εκλέχτηκε για πρώτη φορά το 2016 με στόχο την ανασυγκρότησή, κάτι που πέτυχε και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει και κατά τη νέα θητεία του.

 -I. Χίνος (γενικός γραμματέας): Οικονομολόγος με εξειδίκευση στο marketing υπηρεσιών. Συνιδιοκτήτης της εταιρείας καθαριστηρίων Stegno, υπεύθυνος της λειτουργίας των καταστημάτων και της ανάπτυξης του δικτύου. Υπό την ευθύνη του στήθηκε και αναπτύχθηκε μεγάλη αλυσίδα καθαριστηρίων στην Βουλγαρία με έδρα την Σόφια. Διατηρεί γραφείο συμβουλευτικό σε θέματα marketing και διαχείρισης πωλήσεων και έχει συμβάλει στην εξυγίανση μεγάλων επιχειρήσεων. Η επιχειρηματική του δραστηριότητα εκτείνεται σε Αθήνα, Χανιά και Ρέθυμνο. Από το 2015 κατέχει το σημερινό του αξίωμα στον Σύνδεσμο.

 -Ν. Μαρκόπουλος (Α’ αντιπρόεδρος): Ο senior manager του τμήματος εμπορικού μάρκετινγκ, ανάπτυξης δικτύου πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης για σταθερή και κινητή τηλεφωνία, της εταιρείας ΓΕΡΜΑΝΟΣ Α.Β.Ε.Ε., εκλέγεται ανελλιπώς στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Συνδέσμου Franchise, επί δέκα συναπτά έτη και συγκεκριμένα από το 2008.

 -Π. Μπαλατσώνης (Β’ αντιπρόεδρος): Είναι ο Διευθυντής Ανάπτυξης της OK Anytime Market Α.Ε. κι αυτή του η θητεία στο Δ.Σ. του είναι η δεύτερη συνεχόμενη. -Σπ. Ασλάνης (ταμίας): Για δεύτερη συνεχόμενη θητεία στο Δ.Σ. του Ελληνικού Συνδέσμου Franchise εκλέχτηκε και ο Retail Director των Καταστημάτων Οπτικών EZ2C.

-Κ. Σταυρίδης (μέλος): Διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ideales και γιος του ιδρυτικού μέλους του Συνδέσμου και επί σειρά ετών προέδρου του, Στυλιανού Σταυρίδη. Εκλέγεται για πρώτη φορά στο Δ.Σ. του Συνδέσμου.

-Σ. Γιαννακάκης (μέλος): Δικηγόρος Δ.Ν., L.L. Harvard, νομικός σύμβουλος Franchising, Real Estate- Διεθνούς Εμπορικού Δικαίου και σύμβουλος Διεθνούς Ανάπτυξης Δικτύων Franchising. Είναι μέλος της Νομικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Franchise (EFF) καθώς και μέλος της Επιτροπής Franchise, τόσο της Διεθνούς Ένωσης Δικηγόρων (ΙΒΑ), όσο και της Αμερικανικής Ένωσης Δικηγόρων (ΑΒΑ).  Τέλος, έχει διατελέσει υπεύθυνος της Γραμματείας Νομικών Θεμάτων του Διεθνούς Συμβουλίου Franchise (WFC). "Το νέο επταμελές ΔΣ σε πνεύμα συσπείρωσης και σύμπνοιας δημιούργησε ένα κλίμα διευρυμένων προσδοκιών με βλέμμα στραμμένο προς το μέλλον. Επιδιώκει να υποστηρίξει με κάθε πρόσφορο τρόπο τη διασφάλιση της υγιούς ανάπτυξης του Franchising στην Ελλάδα και πρόκειται να κινηθεί με αποφασιστικότητα προς την κατεύθυνση αυτή κατά την επόμενη τριετία" αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.