ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Fashion City Outlet στη Λάρισα

14:35 - 08 Οκτ 2018 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Το Fashion City Outlet στη Λάρισα
Την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου, η Θεσσαλία υποδέχεται το Fashion City Outlet, το πρώτο εκπτωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην περιοχή. Το Fashion City Outlet ανοίγει τις πόρτες του στη Λάρισα για να προσφέρει στους κατοίκους της Θεσσαλίας μια μοναδική εμπειρία αγορών, συνδυάζοντας τις καλύτερες τιμές με εξαιρετικές επιλογές μόδας και ψυχαγωγίας, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Σε απόσταση λίγων μόλις λεπτών οδικώς από τη Λάρισα και μικρότερη της μίας ώρα από τον Βόλο, την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα, οι Θεσσαλοί θα μπορούν να επισκέπτονται το Fashion City Outlet και να επιλέγουν από μια ευρεία γκάμα κορυφαίων εμπορικών σημάτων, ορισμένα από τα οποία θα είναι για πρώτη φορά διαθέσιμα στην περιοχή.

Στα 75 καταστήματα που θα φιλοξενεί το Fashion City Outlet περιλαμβάνονται γνωστά καταστήματα νεανικής, γυναικείας και ανδρικής ένδυσης και υπόδησης, παιδικών ρούχων και υποδημάτων, αξεσουάρ μόδας και καλλυντικών, αθλητικών και ηλεκτρονικών ειδών. Τα καταστήματα μόδας του Fashion City Outlet θα φιλοξενούν ενημερωμένες συλλογές από προηγούμενες σεζόν, ενώ ορισμένες μάρκες θα προσφέρουν και νέες ειδικές συλλογές.

Οι γυναίκες που θα επισκέπτονται το Fashion City Outlet θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μοντέρνα καθημερινά ενδύματα και αξεσουάρ σε καταστήματα όπως τα Guess, ALE, Anonima, Attrativo, Lapel και Luna.

Οι άνδρες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε κομψά, μοντέρνα ρούχα στα καταστήματα Brooks Brothers, Ivergano, Man & Manetti, καθώς και ρούχα σε casual γραμμές από τις μάρκες Camel Active, Admiral, Puma, Prince Oliver, Cotton Bank, Blend και True Religion, μεταξύ άλλων.

Για εκλεπτυσμένες συλλογές άψογης ποιότητας και σχεδιασμού, οι λάτρεις της μόδας θα μπορούν να αγοράσουν προϊόντα Τommy Hilfiger, Boss, Vardas, ΜC2 Saint Barth, Berna, Jacques Britt και Seidensticker Rose.

Ενώ όσοι προτιμούν τις streetwear επιλογές, θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των Replay, Lee. Wrangler, American Stars, Edward Jeans, Funky Buddha, Pop-Air, Staff και άλλων.

Όσον αφορά τα νεότερα μέλη της οικογένειας, καταστήματα όπως τα Lapin, Kozee, Matou France και SAM 0-13 θα διαθέτουν μοναδικές συλλογές παιδικών ρούχων για να ξεχωρίζουν.

Για να ολοκληρώσουν τα σύνολά τους, οι επισκέπτες του Fashion City Outlet θα μπορούν να αναζητούν τα κατάλληλα υποδήματα, είτε επίσημα είτε καθημερινά, στα καταστήματα Καλογήρου, Fratelli Petridi, Haralas,Tsakiris Mallas, κ.ά., καθώς και να επιλέγουν τα αξεσουάρ τους στα καταστήματα Oxette.

Loisir και Socks & More, μεταξύ άλλων. Και επειδή μόδα και ομορφιά πάνε μαζί, το εκπτωτικό κέντρο θα διαθέτει καταστήματα καλλυντικών, όπως τα Fresh Line και Regenis Organic Products.

Οι επισκέπτες του Fashion City Outlet θα έχουν, παράλληλα, την ευκαιρία να επιλέξουν από επιλεγμένα εστιατόρια, όπως τα Hachikō Αsian Food, Hot Pot Pasta, Goody's, Pizza.gr, Crepamou, Bufala Gelato, Το Παραδοσιακό Ψητοπωλείο, καθώς και καφέ, όπως τo Mikel Coffee Company. Επιπλέον, στον χώρο θα στεγάζεται το supermarket Bazaar, που θα καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες των επισκεπτών σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Το Fashion City Outlet θα είναι συνώνυμο της ψυχαγωγίας για παιδιά και ενηλίκους, αφού θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις τελευταίες πολυαναμενόμενες ταινίες στον κινηματογράφο Village Cinemas με τρεις αίθουσες, ενώ οι μικρότεροι θα απολαμβάνουν τη μοναδική εμπειρία των διαφορετικών δραστηριοτήτων στον παιδότοπο Volta Fun Town, που θα καλύπτει μια επιφάνεια 1.000 τ.μ.. Τέλος, για τη διασκέδαση στο σπίτι, το μοναδικό κατάστημα MediaMarkt θα προσφέρει μια ευρεία γκάμα επώνυμων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών σε χαμηλές τιμές.

Το Fashion City Outlet εκτείνεται σε 20.000 τ.μ. και αποτελεί έργο της Sonae Sierra, διεθνούς εταιρείας που ειδικεύεται στην ανάπτυξη και διαχείριση εμπορικών ακινήτων, καθώς και της επενδυτικής εταιρείας ακινήτων Bluehouse. Πρόκειται για μια νέα εμπορική και ψυχαγωγική πρόταση στη Θεσσαλία και φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα νέο σημείο συνάντησης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.

Ο κος Νίκος Ρούπακας, Director για τα εκπτωτικά κέντρα στη Bluehouse, σημείωσε: «To Fashion City Outlet θα προσφέρει ό,τι καλύτερο στη μόδα και την ψυχαγωγία στους κατοίκους της Θεσσαλίας και τους επισκέπτες της περιοχής. Οι Θεσσαλοί αγαπούν την μόδα και αναζητούν νέες εμπειρίες αγορών και διασκέδασης. Το Fashion City Outlet θα είναι ένας προορισμός που καλύπτει και τα δύο, συνδυάζοντας μοναδικές επιλογές, προσιτές τιμές και διασκέδαση σε μια τοποθεσία που είναι εύκολα προσβάσιμη, λίγα μόλις λεπτά από τη Λάρισα».

Ο κος Θάνος Ευθυμιόπουλος, επικεφαλής της Sonae Sierra στην Ελλάδα, σχολίασε σχετικά: «Ως εκπτωτικό κέντρο, το Fashion City Outlet αποτελεί ένα νέο είδος αγοράς για τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και τους τουρίστες. Προσφέρει μια νέα εμπειρία αγορών και ψυχαγωγίας, συμπληρωματική προς την τοπική αγορά. Είμαστε βέβαιοι πως η Θεσσαλία θα αγκαλιάσει το Fashion City Outlet, όταν ανοίξει τις πόρτες του τον επόμενο μήνα».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.