ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Jumbo: Δεν έχουμε οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση Παπαευαγγέλου

13:02 - 31 Οκτ 2018 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Jumbo: Δεν έχουμε οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση Παπαευαγγέλου
H Jumbo σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη διαψεύδει κάθε εμπλοκή στην υπόθεση Παπαευαγγέλου, που παραιτήθηκε από τη θέση του μετά το σάλο που προκλήθηκε.

Η Jumbo υπογραμμίζει πως ο ήδη παραιτηθείς αντιπρόεδρος δεν «είχε καμία απολύτως υπογραφή ή εξουσία σε σχέση με τις οικονομικές συναλλαγές της εταιρείας», ενώ προσθέτει ότι η εταιρεία δεν είχε ουδεμία απολύτως γνώση ή σχέση ή σύνδεση με τις προσωπικές επιχειρηματικές δραστηριότητες του.

Υπενθυμίζεται πως το Νο 2 της επιχείρησης φέρεται να είχε στήσει… project πώλησης ελληνικών ακινήτων σε Κινέζους, οι οποίοι πλήρωναν μέσω POS, σπάζοντας τους κεφαλαιακούς ελέγχους.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

Η Jumbo AEE διαψεύδει πρόσφατα δημοσιεύματα αναφορικά με ενδεχόμενη εμπλοκή της σε φερόμενες ως παράνομες δραστηριότητες προσωπικής εταιρείας του ήδη παραιτηθέντος μικρομετόχου, αναπληρωτή Αντιπροέδρου και Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της κ. Ευάγγελου Παπαευαγγέλου. Η εταιρεία ουδεμία απολύτως γνώση ή σχέση ή σύνδεση έχει με τις προσωπικές επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Παπαευαγγέλου και της οικογένειάς του στον τομέα των ακινήτων ή άλλες, ενώ ουδεμία συναλλαγή έχει πραγματοποιηθεί οποτεδήποτε μέσω των τραπεζικών λογαριασμών και των συστημάτων πληρωμών της εταιρείας, πλην αποκλειστικά και μόνον όσων αφορούν στην καθημερινότητα της πραγματικής εμπορικής δραστηριότητας της. Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Παπαευαγγέλου δεν είχε καμία απολύτως υπογραφή ή εξουσία σε σχέση με τις οικονομικές συναλλαγές της εταιρείας, καθώς η μόνη του αρμοδιότητα ήταν αγορανομικώς υπεύθυνος και αρμόδιος για τις καθημερινές τρέχουσες συναλλαγές με δημόσιες υπηρεσίες, αρχές και οργανισμούς. To Διοικητικό Συμβούλιο της Jumbo AEE εφαρμόζοντας στην πράξη τα υψηλά πρότυπα που ακολουθεί σε θέματα διαφάνειας, σε έκτακτη συνεδρίασή του, σήμερα 31/10/2018, έκανε αποδεκτή, την ζητηθείσα την 29.10.2018, για λόγους ηθικής τάξης, και υποβληθείσα αυθημερόν, για προσωπικούς λόγους, παραίτηση του κ. Ευάγγελου Παπαευαγγέλου, από τις ανωτέρω θέσεις, που κατείχε. Η κενωθείσα θέση του παραιτηθέντος αποφασίστηκε να μην αναπληρωθεί και το Διοικητικό Συμβούλιο να συνεχίσει τη θητεία του με επταμελή σύνθεση. Η Jumbo AEE συνεχίζει απερίσπαστη την απρόσκοπτη εφαρμογή του επιχειρηματικού της πλάνου, σε καθεστώς πλήρους διαφάνειας και υψηλών πανευρωπαϊκών προτύπων.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 16:05 - 31 Οκτ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.