ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Είστε γκατζετάκιας; 5+1 ιδέες για δώρα αυτά τα Χριστούγεννα

13:40 - 05 Δεκ 2018 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Είστε γκατζετάκιας; 5+1 ιδέες για δώρα αυτά τα Χριστούγεννα
Τα Χριστούγεννα είναι προ το πυλών και ήδη οι καρδιές έχουν γεμίσει με χριστουγεννιάτικη διάθεση και η ζωή κινείται σε εορταστικούς ρυθμούς. Αν ανυπομονείς ο Άγιος Βασίλης να σου φέρει τα πιο νέα και καινοτόμα gadgets και συσκευές, είσαι στο κατάλληλο μέρος!

Σε περίπτωση που δεν ξέρεις τι να επιλέξεις για να χαρίσεις στους αγαπημένους σου αυτά τα Χριστούγεννα και οι εορταστικές αγορές ήταν πάντοτε πονοκέφαλος τα Public έχουν τη λύση! Όσα χρήματα κι αν έχεις στο πορτοφόλι σου, σε αυτή την λίστα θα βρεις το κατάλληλο δώρο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ακόμα κι αν πρόκειται για τον ίδιο σου τον εαυτό. Αυτές είναι λοιπόν 5 + 1 απίστευτες προτάσεις για δώρο Χριστουγέννων για όσους αγαπούν τα gadgets και την τεχνολογία.

1. Αν έχετε vintage διαθέσεις μπορείτε να επιλέξετε το Nokia 3310 Dual Sim που επιστρέφει «άφθαρτο» και με εκμοντερνισμένο design που τιμά το παρελθόν, προσθέτοντας τις απαραίτητες... καμπύλες και πινελιές.

nokia3310 red 1000 1243482

2. Αν πάλι πάντα θέλατε να αποκτήσετε το δικό σας drone, αυτά τα Χριστούγεννα είναι η ευκαιρία σας! Το μοναδικό Hubsan Mini H107C+ με Κάμερα είναι διαθέσιμο σε μοναδική τιμή για να αποθανατίσει τις μοναδικές στιγμές των χριστουγεννιάτικων διακοπών σας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

hubsan mini h107cplus middle 1000 1242265

3. Για όσους αναζητούν μια πιο «κλασσική» επιλογή ένα tablet όπως το Huawei MediaPad T3 7 7" είναι η απόλυτη χριστουγεννιάτικη πρόταση. Με δυνατό επεξεργαστή, IPS οθόνη και άρτια τεχνικά χαρακτηριστικά που θα καλύψει τις ανάγκες του casual χρήστη, που θέλει να «τσεκάρει» τα νέα και να οργανώσει την καθημερινότητά του.

huawei mediapad t3 1000 1273028

4. Μια εξαιρετική επιλογή για όσους αγαπούν τα gadgets είναι και το Samsung Galaxy Watch, στο οποίο ο διαχρονικός σχεδιασμός συναντά την πλέον σύγχρονη τεχνολογία που βρίσκει κανείς στα smartphones.

samsung galaxy watch 46mm silver 1000 1323193

5. Και μιλώντας για smartphone, ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο είναι και η νέα πρόταση της Xiaomi το Redmi Note 6 Pro. Πρόκειται για το πρώτο Xiaomi με 4 κάμερες  που διακρίνεται  για τη μεγάλη διάρκεια μπαταρίας του και τη θύρα microSD.main

6. Τέλος αν είστε φανατικός gamer το Ultimate Set του Nintendo Switch σας περιμένει να το ανακαλύψετε αυτές τις γιορτές, για ατελείωτες ώρες gaming χωρίς καν να χρειάζεται να μετακινηθείς από τον καναπέ σου.

nintendo switch super smash bros 1000 1332197

Τελικά άδικα ανησυχούσες… οι εορταστικές αγορές δεν θα είναι μεγάλος πονοκέφαλος ειδικά τώρα που με μόνο μερικά "κλικς" στο Public.gr μπορείς να βρεις μοναδικά gadgets και συσκευές! Εσύ τι δώρο θα πάρεις φέτος; 

Καλά Χριστούγεννα και καλές...αγορές!

 

Τελευταία τροποποίηση στις 13:41 - 05 Δεκ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.