ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά: Ικανοποίηση για τη μη ανέγερση εμπορικού κέντρου

17:42 - 21 Φεβ 2019 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά: Ικανοποίηση για τη μη ανέγερση εμπορικού κέντρου
Ικανοποιημένος δηλώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά από την απόφαση της Επιτροπής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων (ΕΣΑΛ) να κρίνει ως μη αναγκαία την ανέγερση εμπορικού κέντρου (mall) εντός του λιμανιού του Πειραιά.

Σε ανακοίνωσή του, ο Εμπορικός Σύλλογος υποστηρίζει πως "η αγορά της πόλης μας, που έχει υποστεί τεράστιο πλήγμα από τα παρατεταμένα έργα κατασκευής του τραμ και του μετρό, συνδυαστικά και με τη δεκαετή κρίση της εθνικής μας οικονομίας, προσδοκεί και διεκδικεί τη σύντομη ανάταξη της πειραϊκής αγοράς, καθώς και την επιστροφή της πόλης μας στην κανονικότητα μετά την ολοκλήρωση των έργων. Τα σχέδια για την ανέγερση οποιουδήποτε Mall εντός του λιμένα ή και εντός της πόλης δεν είναι αυτό που λείπει από τη μεγάλη πειραϊκή αγορά".

Αντιθέτως, τονίζεται στην ανακοίνωση, χρειάζονται να γίνουν όλες αυτές οι κινήσεις που θα καταστήσουν την πόλη "περισσότερο ελκυστική, ευκολότερα προσβάσιμη και φιλικότερη προς τους επισκέπτες και τους κατοίκους της, με επίκαιρες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και περιβαλλοντικές προβλέψεις".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.