ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δέσμευση σούπερ μάρκετ για μείωση των τιμών στο ράφι

18:19 - 14 Μαϊ 2019 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Δέσμευση σούπερ μάρκετ για μείωση των τιμών στο ράφι
Τη διαβεβαίωση ότι θα προχωρήσουν άμεσα στη μείωση των τιμών και ότι η αγορά θα προσαρμοστεί γρήγορα στην αναπροσαρμογή του ΦΠΑ σε σειρά προϊόντων απ' το 24% στο 13% παρείχαν οι επικεφαλής των αλυσίδων σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος», «Σκλαβενίτης», «MyMarket» και «Μασούτης» προς τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομίας όπου γνωστοποιήθηκαν οι τηλεφωνικές επαφές μεταξύ του κ. Δραγασάκη και των: Μαρίας και Γεράσιμου Σκλαβενίτη, Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου, αντίστοιχα, της «Ι. & Σ. Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε», Γιάννη Μασούτη, Διευθύνοντα Συμβούλου της «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.», Αριστοτέλη Παντελιάδη, Διευθύνοντα Συμβούλου της «ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ» και Βασίλη Σταύρου, Brand President της «”Άλφα Βήτα” Βασιλόπουλος Α.Ε». Αντικείμενο των συζητήσεων ήταν η μείωση των τιμών των προϊόντων, μετά την ψήφιση του νέου νόμου που προβλέπει την αναπροσαρμογή του ΦΠΑ από 24% σε 13%.

Όπως αναφέρει το ανακοινωθέν: «όλοι οι εκπρόσωποι των παραπάνω επιχειρήσεων διαβεβαίωσαν για την άμεση μείωση των τιμών και την ταχεία προσαρμογή της αγοράς, όπως θα προβλέπεται από τον νέο νόμο, προς όφελος των καταναλωτών και πελατών τους».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.