ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λεπτομέρειες για την ίδρυση του Ελληνο-Ινδικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Οικονομίας

14:21 - 14 Αυγ 2019 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Λεπτομέρειες για την ίδρυση του Ελληνο-Ινδικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Οικονομίας
Ο κ. Χρήστος Κατσικάδης προχώρησε σε διευκρινίσεις σχετικά με την ίδρυση του Ελληνο-Ινδικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Οικονομίας.

Ο κ. Κατσικάδης ανέφερε πιο αναλυτικά στην επιστολή του:

«Με έκπληξη ανέγνωσα παντελώς ανακριβή δημοσιεύματα στον τύπο και σε ιστοσελίδες ενημέρωσης αναφορικά με την ίδρυση και λειτουργία του Ελληνο-Ινδικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Οικονομίας και τη Διοίκησή του, καθώς από τις δημοσιεύσεις αυτές αφενός δημιουργείται εσφαλμένη εικόνα του Επιμελητηρίου στο κοινό και αφετέρου κινδυνεύει η φήμη και η υπόστασή του από τη διάδοση ανακριβών ειδήσεων, για τα οποία δηλώνουμε πάσα επιφύλαξή μας για άσκηση παντός δικαιώματός μας τυχόν παραβιάζεται από τη συνέχιση διασποράς αναληθών ειδήσεων. 

Ειδικότερα, αναφέρουμε ότι το Σωματείο με την επωνυμία «Ελληνο – Ινδικός Σύνδεσμος Εμπορίου και Οικονομίας» συστάθηκε το έτος 2019 και το καταστατικό του έλαβε αριθμό καταχώρισης στα βιβλία σωματείων του Πρωτοδικείου Πειραιώς 5252. Σκοπός του Σωματείου είναι η ανάπτυξη των αμοιβαίων οικονομικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδος και Ινδίας, αλλά και των πολιτιστικών του σχέσεων σε σχέση με την οικονομία, στα πλαίσια των επαγγελματικών και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των μελών του. Περαιτέρω, δυνάμει του υπ΄ αριθμόν 61/6.6.2019 Προεδρικού Διατάγματος που δημοσιεύθηκε στο υπ΄ αριθμόν φύλλο 100/13.6.2019 της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, επετράπη η χρήση της λέξης "ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ" από τον Σύνδεσμο με την επωνυμία «Ελληνο – Ινδικός Σύνδεσμος Εμπορίου και Οικονομίας» και έτσι μετατράπηκε η επωνυμία του σε «Ελληνο-Ινδικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Οικονομίας».

Διοικείται από τετραμελή Διοικούσα Επιτροπή αποτελούμενη από τους:

  • Χρήστο Κατσικάδη – Πρόεδρο
  • Άγγελο Τσαβδάρη – Αντιπρόεδρο
  • Δημήτριο Αγγελόπουλο – Γεν. Γραμματέα
  • Ανδρέα Παϊπουτλίδη – Ταμία

Ενόψει των ανωτέρω, λαμβανομένου υπόψη ότι τα στοιχεία που αναρτήσατε στις ιστοσελίδες σας είναι εντελώς ανακριβή,

ΣΑΣ ΚΑΛΩ,

να μας παραδώσετε άμεσα, την ψευδή ανακοίνωση, για να αναζητηθούν άμεσα οι ποινικές ευθύνες των εκδοτών της, να απομακρύνετε άμεσα την αναληθή και ανακριβή δημοσίευσή σας και να απόσχετε στο μέλλον από την ανάρτηση αναληθών και ανακριβών στοιχείων αναφορικά με το «Ελληνο-Ινδικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Οικονομίας», το οποίο εκπροσωπώ και 

ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΩ,

αν και θα έπρεπε από τη θέση την οποία υπηρετείτε να το είχατε κάνει ήδη, να επιβεβαιώνετε τις πηγές σας προτού προβείτε σε αναληθείς δημοσιεύσεις που ενδέχεται να προκαλέσουν αναστάτωση ακόμη και σε εθνικό επίπεδο, 
άλλως,

ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ,

υπό την ιδιότητα του νομίμου εκπροσώπου του «Ελληνο-Ινδικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Οικονομίας» ότι θα ασκήσουμε όλα τα δικαιώματα που μας παρέχει ο νόμος σε περίπτωση που εξακολουθείτε να διαδίδετε ανακριβείς ειδήσεις σε σχέση με το «Ελληνο-Ινδικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Οικονομίας».

Τελευταία τροποποίηση στις 14:24 - 14 Αυγ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.