ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιατί η Jumbo επενδύει φέτος στη Ρουμανία Κύριο

07:30 - 28 Αυγ 2019 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Γιατί η Jumbo επενδύει φέτος στη Ρουμανία
Το Ελ Ντοράντο του Jumbo αναδεικνύεται η αγορά της Ρουμανίας αφενός γιατί είναι μία χώρα που συνεχώς αναπτύσσεται και προοδεύει και αφετέρου γιατί οι φορολογικοί συντελεστές παραμένουν ιδαίτερα χαμηλοί. Στόχος του επικεφαλής Απόστολου Βακάκη είναι τον ερχόμενο Νοέμβριο να λειτουργήσει ένα ακόμα ιδιόκτητο υπερκατάστημα στην πόλη Brasov, Ρουμανίας. Η εταιρεία προχωρά την επέκτασή της στη Ρουμανία με σκοπό τη λειτουργία συνολικά τριών νέων υπερκαταστημάτων μέχρι και τον Ιούνιο του 2020. Επιπλέον, θα προχωρήσει και στην λειτουργία νέου ιδιόκτητου υπερκαταστήματος στην Κύπρο.

Η προσθήκη νέων καταστημάτων σε συνδυασμό με την σταθεροποίηση σε θετικό πρόσημο της Ελληνικής αγοράς αναμένεται να συμβάλλουν στον μέσο μονοψήφιο ρυθμό αύξησης των πωλήσεων (5%) που έχει προϋπολογιστεί για τη νέα χρήση 2019/202. Το δίκτυο καταστημάτων JUMBO σήμερα αριθμεί 79 καταστήματα. Από αυτά τα 52 βρίσκονται στην Ελλάδα, 5 στην Κύπρο, 9 στη Βουλγαρία και 13 στη Ρουμανία ενώ ο Όμιλος διαθέτει και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.e-jumbo.gr.

Ο Όμιλος, μέσω συνεργασιών, έχει παρουσία με 23 καταστήματα που φέρουν το σήμα της JUMBO, σε 5 χώρες (Αλβανία, Κόσσοβο, Σερβία, Βόρεια Μακεδονία και Βοσνία). Μέχρι τον Ιούνιο του 2020 αναμένεται το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος συνεργάτη στο Μαυροβούνιο.

ANΕΣΤΗΣ ΝΤΟΚΑΣ

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.