ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξεκίνησε η συνεργασία Σκλαβενίτη-efood

19:34 - 26 Μαρ 2020 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Ξεκίνησε η συνεργασία Σκλαβενίτη-efood
Πιλοτικά από το κατάστημα στον Κηφισό, στην περιοχή του Περιστερίου ξεκίνησε η συνεργασία της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» με την online πλατφόρμα delivery efood.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ξεκινώντας πιλοτικά από το κατάστημα στον Κηφισό και με στόχο να προστίθενται καθημερινά στη διανομή όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, η συμμαχία προσφέρει στους χρήστες του efood τη δυνατότητα παραγγελίας και αγοράς ανάμεσα σε 2.500 βασικά προϊόντα.

Η παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται αυθημερόν για παραγγελίες μέχρι τις 4μμ ή την επόμενη ημέρα για παραγγελίες μετά τις 4μμ.

Σύντομα θα είναι διαθέσιμη και η δυνατότητα pick up της παραγγελίας από το Κατάστημα, ενώ η ελάχιστη παραγγελία ανέρχεται στα 30 ευρώ και η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω κάρτας.

Το efood προσφέρει επιπλέον και τη δυνατότητα επιλογής «Παραλαβή χωρίς επαφή», στοχεύοντας με αυτό τον τρόπο στην ασφάλεια τόσο του διανομέα, όσο και του καταναλωτή.

«Η άμεση ανακοίνωση της συνεργασίας, επιβεβαιώνει την πρόθεση των δύο εταιρειών να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις τρέχουσες συνθήκες, θέτοντας ως βασική προτεραιότητα τη διευκόλυνση των καταναλωτών για αγορά βασικών προϊόντων και την στήριξη των απαραίτητων μηχανισμών που θα βελτιώσουν την εξυπηρέτησή τους» σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Τελευταία τροποποίηση στις 19:46 - 26 Μαρ 2020
Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.