ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H Κατερίνα Φραϊδάκη επανεκλέχθηκε πρόεδρος του GR.EC.A

12:00 - 16 Ιουλ 2020 | ΕΜΠΟΡΙΟ
H Κατερίνα Φραϊδάκη επανεκλέχθηκε πρόεδρος του GR.EC.A
Η Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη επανεκλέχθηκε πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (Greek Ecommerce Association - GR.EC.A.) κατά την τακτική γενική συνέλευση για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που διεξήχθη για πρώτη φορά αποκλειστικά με ηλεκτρονική διαδικασία.

Η Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη είναι διδάκτορας του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και συντονίστρια των δράσεων Ηλεκτρονικού Εμπορίου (eCommerce Coordinator) στο Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν- ELTRUN.

Έχει πτυχίο από το τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και MSc στην Ανάλυση, Σχεδιασμό και Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων από το London School of Economics (LSE).

Από το 2010 είναι επιστημονική υπεύθυνη των ετήσιων ερευνών του ELTRUN για τη συμπεριφορά των online Ελλήνων καταναλωτών και των χρηστών social media, καθώς και για τα εκπαιδευτικά προγράμματα και την αξιολόγηση των Ελληνικών ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Έχει εκπονήσει πλήθος μελετών για την Κοινωνική Δικτύωση και το Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Επιστημονικές εργασίες της έχουν παρουσιασθεί σε εθνικά και διεθνή συνέδρια. Το 2011 και το 2013 έλαβε το Best paper award, για την μελέτη της στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το e-health αντίστοιχα.

Οι ρόλοι όλων των μελών του ΔΣ του GR.EC.A. καθορίσθηκαν ως εξής:

Ο GR.EC.A διοικείται από το Διοικητικό Συμβούλιο που αποτελείται από 7 Τακτικά Μέλη και 2 Συνδεδεμένα Μέλη του Σωματείου . Τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και 3 αναπληρωματικά μέλη αυτού (2 αναπληρωματικά από τα Τακτικά Μέλη και 1 αναπληρωματικό από τα Συνδεδεμένα Μέλη του Σωματείου) εκλέγονται από την τακτική Γενική Συνέλευση ανά διετία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέχθηκε στη Γενική Συνέλευση της 25ης Ιουνίου 2020 είναι:

1. Δρ.Φραϊδάκη Κατερίνα - Πρόεδρος Δ.Σ - Eltrun.gr

2. Σαββίδης Μάκης - Αντιπρόεδρος Δ.Σ - Oroloi.gr

3. Κακκάβα Σταυρούλα - Γενικός Γραμματέας - You.gr

4. Αυγουστίδης Γεώργιος - Tαμίας - Skroutz.gr

5. Βασιλαρά Μαρίνα - Μέλος Δ.Σ - Apivita.com

6. Βαρβαδούκας Νίκος - Μέλος Δ.Σ - Cosmossport.gr

7. Μπεζιούλας Μαρίος - Μέλος Δ.Σ - Spitishop.gr

8. Κοτσώνης Ευάγγελος - Μέλος Δ.Σ - e-satisfaction.com

9. Λεούσης Αλέξανδρος - Μέλος Δ.Σ - gamingbrotherhood.eu

Και Αναπληρωματικά μέλη Δ.Σ οι (2 τακτικά και 1 μη τακτικό):

1. Κυμπιζή Μάρα - Gregorys.gr

2. Κωστόπουλος Βασίλης - Zakcret.gr

3. Σκαπινάκη Φωτεινή - Logika.gr

Όλα μέλη του ΔΣ , συμμετέχουν σε συγκεκριμένες Ομάδες Εργασίας έχοντας ως βασικό στόχο την διαμόρφωση Εθνικών στρατηγικών προτεραιοτήτων και την ενίσχυση της ανάπτυξης του ηλεκτρονικού εμπορίου στη χώρα μας.

Η Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη δήλωσε σχετικά: "Είναι μεγάλη τιμή -και ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη- η συνέχιση των καθηκόντων μου, στη θέση του Προέδρου του GR.EC.A. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Το νέο Διοικητικό Σχήμα, έχει ως βασικό στόχο να συνεχίσει τις δράσεις που είχαν ξεκινήσει την προηγούμενα χρόνια καθώς και να τις εμπλουτίσει με δράσεις οι οποίες θα προέλθουν από τις ανάγκες που θα μας υποδείξουν τα μέλη μας.

Βρισκόμαστε σε μια εποχή που το Ηλεκτρονικό Εμπόριο χρειάζεται στη στήριξη όλων μας για να μπορέσει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία σε ένα υγιές περιβάλλον. Το νέο ΔΣ αναλαμβάνει να συνεχίσει με την ίδια διάθεση και αποφασιστικότητα προκειμένου να οδηγήσει τόσο τον Σύνδεσμο όσο και τον κλάδο του ελληνικού ηλεκτρονικού εμπορίου σε ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη".

Τελευταία τροποποίηση στις 12:12 - 16 Ιουλ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.