ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το e-shop Μασούτης τώρα και στο ΒΟΧ

10:45 - 09 Νοε 2020 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Το e-shop Μασούτης τώρα και στο ΒΟΧ
Η εταιρεία Μασούτης, σε συνεργασία με την COSMOTE, εισήλθε με το e-shop στην υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού ΒΟΧ, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους καταναλωτές να παραγγέλνουν -με παράδοση έως και αυθημερόν- όλα τα προϊόντα από τα σούπερ μάρκετ Μασούτης.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, μέσα από το BOX app (Android, iOS) και το www.box.gr, οι καταναλωτές μπορούν πλέον να κάνουν τις αγορές τους από το e-shop Μασούτης σε τιμές και προσφορές που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα και ταυτόχρονα να χρησιμοποιούν την mas card όπως ακριβώς και στα καταστήματα της αλυσίδας.

Επιπλέον, μπορούν να επωφελούνται από τα προνόμια που προσφέρει το ΒΟΧ με κάθε παραγγελία ή και χρήση του app, όπως πόντοι για εκπτώσεις για επόμενη παραγγελία, πακέτα data (GB) από την COSMOTE ή δωροεπιταγές από επώνυμες εταιρείες.

Η υπηρεσία online delivery του BOX, σε συνεργασία με την εταιρεία Μασούτης, είναι διαθέσιμη σε 45 πόλεις της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, η Λάρισα, η Αλεξανδρούπολη, η Ξάνθη, τα Τρίκαλα, η Μυτιλήνη κ.ά. Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερα από 10.000 προϊόντα και να έχουν τις αγορές τους στο σπίτι τους, την ημέρα και ώρα που επιθυμούν, ακόμη και εντός 2 ή 3 ωρών 1. Η ελάχιστη παραγγελία είναι 40€.

Η εταιρεία Μασούτης επένδυσε και επενδύει συνεχώς σε καινοτόμες λύσεις και έργα πληροφορικής με αποτέλεσμα να μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα στις προκλήσεις των ημερών.

Έχει αναδειχθεί «Η πιο ψηφιακή εταιρεία της χρονιάς» - Digitalized Company of the Year στα  Impact BITE Awards 2020 που αποτελούν έναν από τους πιο σημαντικούς θεσμούς στον χώρο.

Για τη συνεργασία αυτή ο διευθυντής του Τμήματος Πληροφορικής της εταιρείας Μασούτης, Σάββας Τορτοπίδης, είπε σχετικά: «Το ηλεκτρονικό εμπόριο κατέχει πλέον υψηλή θέση στη στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας μας και αυτό αποδεικνύεται από την λειτουργία του e-shop σε 45 πόλεις. Η υπηρεσία μας έχει εξελιχθεί τόσο σε λειτουργικότητα όσο και σε χωρητικότητα και ολοκληρώνεται από ένα ποιοτικό customer support center με σημαντικότερο στόχο για εμάς τη βέλτιστη αγοραστική εμπειρία του καταναλωτή. Χαρτογραφώντας το νέο και δυναμικά εξελισσόμενο περιβάλλον, καταλήγουμε πως οι στρατηγικές συμμαχίες με ισχυρούς παίκτες όπως το BOX θα μας φέρουν ακόμη πιο κοντά στον τελικό καταναλωτή. Με τη νέα αυτή συνεργασία, το e-shop της εταιρείας Μασούτης συναντάει τον καταναλωτή στο περιβάλλον του BOX με το οποίο είναι ήδη εξοικειωμένος και ικανοποιημένος».

Τελευταία τροποποίηση στις 10:57 - 09 Νοε 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.