ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναστολή της Black Friday ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης

00:52 - 11 Νοε 2020 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Αναστολή της Black Friday ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης
Την αναστολή της Black Friday, η οποία έχει καθιερωθεί την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, και τη μεταφορά της την πρώτη Παρασκευή που θα ανοίξουν τα καταστήματα, θα ζητήσει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος του Συλλόγου, Παντελής Φιλιππίδης, μιλώντας στο Radio North 98.

Όπως εξήγησε χαρακτηριστικά, «η συγκεκριμένη ημέρα σε όν τον κόσμο είναι μια καταπληκτική ημέρα, κι εμείς καταφέραμε να την ξεφτιλίσουμε τελείως και να μη γίνεται τίποτα».

Ο πρόεδρος του εμπορικού κόσμου της πόλης της Θεσσαλονίκης εξέφρασε φόβους τα αποτελέσματα της πανδημίας στα καταστήματα να είναι δυσάρεστα, υπογραμμίζοντας την ανάγκη «να ληφθούν γρήγορα μέτρα» και, μάλιστα, «σοβαρά μέτρα, όχι μέτρα επικοινωνίας» όπως σημείωσε ο κ Φιλιππίδης.

Ο πρόεδρος του ΕΣΘ χαρακτήρισε την περίοδο του lock down ως μια περίοδο κατά την οποία κυριαρχεί «μια πλήρης απογοήτευση κι αυτό γιατί επί επτά μήνες παλεύαμε να φτάσουμε σε κάποιο αξιοπρεπές σημείο τον τζίρο μας. Δε συνέβη αυτό, φτάσαμε μέχρι το 50% της προηγούμενης χρονιάς. Ξαφνικά ξεκινάμε από το απόλυτο μηδέν. Όλοι φοβούνται την επόμενη μέρα».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.