ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στους δρόμους για ψώνια καταναλωτές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (φωτο+βίντεο)

15:12 - 23 Ιαν 2021 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Στους δρόμους για ψώνια καταναλωτές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (φωτο+βίντεο)
«Ουρές» δεκάδων ατόμων έχουν σχηματιστεί στο κέντρο Αθήνας και Θεσσαλονίκης, με τους καταναλωτές να βγαίνουν για τα ψώνια τους, το πρώτο Σάββατο, μετά το άνοιγμα της αγοράς.

Σύμφωνα με τις εικόνες που παρουσιάζουν τα ΜΜΕ, αρκετός είναι ο κόσμος που βρέθηκε στην οδό Ερμού το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ ουρές σχηματίστηκαν σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων που εδράζουν στο κέντρο (κεντρική φωτο - πηγή: intime)

Αντίστοιχες εικόνες και στο εκπτωτικό χωριό, όπου ακούγονται συχνά ανακοινώσεις για την τήρηση αποστάσεων και χρήση μάσκας.

Μεγάλες ουρές καταναλωτών σχηματίστηκαν, όμως, και σε συγκεκριμένα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη.

oefoekf

Τοπικά μέσα αναφέρουν πως οι ουρές σχηματίστηκαν κυρίως σε μεγάλες εταιρείες ειδών ένδυσης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις δεν τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις.

Η παρουσία της αστυνομίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι διακριτική, σημειώνεται, ενώ γίνεται λόγος για εκτεταμένους ελέγχους.

Το άνοιγμα των καταστημάτων συνέπεσε και με τις χειμερινές εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και το 80%. Οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου. Κινητικότητα παρατηρείται και στα εμπορικά κέντρα, ενώ μεγάλη είναι η κίνηση και στις λαϊκές αγορές.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Κυριακή θα είναι ανοιχτά προαιρετικά καταστήματα και σούπερ μάρκετ.

Οι μετακινήσεις για τις αγορές γίνονται με την αποστολή του κωδικού 2 με SMS στο 13033 ή με τη συμπλήρωση εγγράφου.

Οι καταναλωτές έχουν δύο ώρες για να κάνουν τα ψώνια τους ενώ το δίωρο αυτό δεν ισχύει για όσους επισκέπτονται κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:17 - 23 Ιαν 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.