ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Jumbo: Το μοντέλο λειτουργίας στις «κόκκινες» περιοχές

10:09 - 01 Φεβ 2021 | ΕΜΠΟΡΙΟ
Jumbo: Το μοντέλο λειτουργίας στις «κόκκινες» περιοχές
Να ανοίξει από αύριο τα καταστήματά της και με τη μέθοδο των ραντεβού (click inside) και με τη μέθοδο της παράδοσης εκτός (click away) αποφάσισε η Jumbo.

Καταλύτης στην απόφαση που αλλάζει την αρχική επιλογή είναι το ότι η εταιρία εκτιμά ότι η ΚΥΑ προβλέπει αποκλεισμό από ευεργετικά μέτρα για το μη μισθολογικό κόστος εάν υπάρξει η επιλογή για μη άνοιγμα. Εκτιμάται δηλαδή ότι όποια εταιρεία διαθέτει ρούχα, υποδήματα, είδη βιβλιοχαρτοπωλείου και δεν ανοίξει ακόμη κι αν σ’ αυτές τις δραστηριότητες έχει δευτερεύοντα ΚΑΔ, αυτό σημαίνει αυτομάτως τον αποκλεισμό της από τα ευεργετικά μέτρα του προγράμματος «Συν-εργασία».

Ουσιαστικά στο «ζύγι» μπαίνει η ωφέλεια από τη «Συν-εργασία», συγκριτικά με τα άλλα μέτρα και έτσι η Jumbo επιλέγει να ανοίξει κανονικά

Σημειώνεται ότι η Jumbo, μετά τις επίσημες ανακοινώσεις της κυβέρνησης ανακάλεσε την αρχική της απόφαση να δέχεται καταναλωτές στα καταστήματα του δικτύου της στις «κόκκινες περιοχές» με το μοντέλο των ραντεβού και χθες επικοινωνούσε την απόφαση να κρατήσει κλειστά τα καταστήματα του δικτύου από σήμερα, 1η Φεβρουαρίου, σε Αττική, Χαλκίδα και Πάτρα.

«Αγαπητοί φίλοι των Jumbo, παρά την πρόθεσή μας να βρούμε τους καλύτερους δυνατούς τρόπους να σας εξυπηρετήσουμε, δυστυχώς, τα καταστήματα Jumbo σε Αττική, Χαλκίδα και Πάτρα, θα παραμείνουν κλειστά από τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου. Ελπίζουμε σύντομα, να είμαστε σε θέση να λειτουργήσουμε και σε αυτές τις περιοχές. Τα υπόλοιπα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα θα λειτουργήσουν κανονικά, όπως και πριν (χωρίς ραντεβού)…» αναφερόταν στη σχετική ανακοίνωση.

Γιώργος Αλεξάκης

Τελευταία τροποποίηση στις 10:24 - 01 Φεβ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.