ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αλλαγές στους δείκτες του ΧΑ

11:52 - 01 Σεπ 2006 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Αλλαγές προκύπτουν στους δείκτες του ΧΑ, λόγω της από 1/9/2006 παύσης διαπραγμάτευσης των μετοχών των εταιρειών Goody's, Γενική Τροφίμων και Chipita, λόγω συγχώνευσης τους με απορρόφηση από την εταιρεία Δέλτα Συμμετοχών. Οι μετοχές αυτές αφαιρούνται από τους δείκτες στους οποίους συμμετέχουν.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες αλλαγές στους Δείκτες Χ.Α.

·Γενικός Δείκτης Τιμών Χ.Α.

Οι μετοχές της Chipita αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας Ελαΐς με στάθμιση 100%.

·Δείκτης Συνολικής Απόδοσης Γενικού Δείκτη Τιμών Χ.Α.

Οι μετοχές της εταιρείας Chipita αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της Ελαΐς με στάθμιση 100%.

·Δείκτης FTSE/Χ.Α. International

Οι μετοχές των Goody's και Chipita αφαιρούνται από τη σύνθεση του δείκτη χωρίς την αντικατάσταση τους από τις μετοχές άλλων εταιρειών.

·Δείκτης FTSE/Χ.Α. SmallCap 80

Οι μετοχές της Γενική Τροφίμων  αφαιρούνται από την σύνθεση του δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες με στάθμιση 50%.

·Δείκτης FTSE/Χ.Α. 140

Οι μετοχές των Goody's και Chipita αφαιρούνται από την σύνθεση του δείκτη χωρίς την αντικατάσταση τους από τις μετοχές άλλων εταιρειών. Οι μετοχές της Γενική Τροφίμων αφαιρούνται από την σύνθεση του δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες με στάθμιση 50%.

·Δείκτης FTSE/Χ.Α. Τροφίμων & Ποτών

Οι μετοχές των Γενική Τροφίμων και Chipita αφαιρούνται από την σύνθεση του δείκτη ενώ οι μετοχές της Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες εισέρχονται στην σύνθεση του δείκτη με στάθμιση 50% λόγω συμμετοχής τους στον δείκτη FTSE/X.A. 140.

·Δείκτης FTSE/Χ.Α. Ταξιδιών & Αναψυχής

Οι μετοχές της Goody's αφαιρούνται από την σύνθεση του δείκτη χωρίς την αντικατάσταση τους από τις μετοχές άλλης εταιρείας.

 

Οι αλλαγές θα πραγματοποιηθούν πριν την έναρξη των συναλλαγών της συνεδρίασης της Παρασκευής 1η Σεπτεμβρίου 2006.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.