ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Trivago: Ικανοποιητική η εικόνα των αθηναϊκών ξενοδοχείων

13:52 - 28 Ιαν 2013 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Στη θέση Νο 50 βρίσκονται τα ξενοδοχεία της Αθήνας στην Παγκόσμια Λίστα Φήμης της trivago, καθώς έλαβαν μικτές κριτικές από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας.

Ωστόσο το γεγονός ότι βρίσκονται ψηλότερα στην κατάταξη σε σχέση με άλλες μεγάλες πόλεις που αποτελούν όλο έλξης για τουρισμό Σαββατοκύριακου δημιουργεί αισιοδοξία για το μέλλον. Στην πρώτη θέση βρίσκονται τα καταλύματα στη Δρέσδη της Γερμανίας, ενώ το Λονδίνο είναι πολύ χαμηλά στη λίστας των 100 ξενοδοχείων που αξιολογήθηκαν από τους επισκέπτες. Επίσης, ψηλά στη λίστα είναι το Ανόι στο Βιετνάμ, το Τόκιοathenshotels380 280113 στην Ιαπωνία, το Σικάγο στις ΗΠΑ και η Κρακοβία στην Πολωνία. Αντίθετα τα ξενοδοχεία στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες δεν τα πήγαν τόσο καλά -Βρυξέλλες, Άμστερνταμ, Παρίσι και Κοπεγχάγη- όλες, καταλαμβάνουν τις τελευταίες 10 θέσεις στον κατάλογο.

 

Αρνητική εικόνα για τα ξενοδοχεία του Λονδίνου

«Οι χρήστες σχολίασαν θετικά τα ξενοδοχεία στη Δρέσδη για τις καλές τιμές, ενώ σχολίασαν αρνητικά τα ξενοδοχεία στο Λονδίνο αφού θεώρησαν ότι ήταν ιδιαίτερα ακριβά», δήλωσε εκπρόσωπος της trivago. «Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες ανέφεραν ότι τα προϊόντα των μίνι μπαρ στα δωμάτια ήταν υπερτιμημένα και το πρωινό ιδιαίτερα απογοητευτικό και ακριβό. Από την άλλη ιδιαίτερα θετικά ήταν τα σχόλιά τους σχετικά με το πρωινό στη Δρέσδη, όπου οι περισσότεροι το χαρακτήρισαν νόστιμο και σε λογική τιμή.» Δήλωσε επίσης ότι αρνητικές κριτικές πήραν τα λονδρέζικα ξενοδοχεία εξαιτίας του μεγάλου χρόνου αναμονής στη ρεσεψιόν, της ανικανότητας να αντεπεξέλθουν με μεγάλα γκρουπ επισκεπτών και των μικρών δωματίων με ελλιπή θέα.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:59 - 28 Ιαν 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.