ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κοιτούν και τη Λευκορωσία τα Goody's

01:02 - 07 Φεβ 2013 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Mετά το επιτυχημένο άνοιγμα του καταστήματος Goody's στην Αλβανία, έφθασε η ώρα της Λευκορωσίας όπου ήδη βρίσκονται εκεί στελέχη του ομίλου για να προετοιμάσουν την είσοδο της επώνυμης αλυσίδας.

Πηγές της αγοράς αναφέρουν ότι η εταιρεία σκοπεύει μέχρι το Μάρτιο να εγκαινιάσει το πρώτο της κατάστημα στη Λευκορωσία, το οποίο μάλιστα για να έχει και την επιτυχία... στο τσεπάκι του θα είναι σε εμπορικό κέντρο. Και αυτή θα είναι μόνο η αρχή καθώς τα σχέδια επέκτασης στην αγορά είναι μεγαλεπήβολα, ανάλογα και με την έκταση της συγκεκριμένης αγοράς.

Εν τω μεταξύ, θετικά εξελίσσεται η παρουσία του σήματος και στη γειτονική Αλβανία, όπου ήδη λειτουργεί το πρώτο κατάστημα Goody's. O στόχος όπως λέγεται όσον αφορά την Αλβανία, η εταιρεία να αναπτύξει τουλάχιστον 10 καταστήματα (στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το σήμα Everest αλλά και το La Pasteria).

Καινούργια σημεία πώλησης έχει όμως η εταιρεία δρομολογήσει και για την ελληνική αγορά. Πληροφορίες λένε ότι εντός του προσεχούς διαστήματος θα εγκαινιαστούν δύο καταστήματα στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα, το ένα στο Ψυχικό και το άλλο στην Κάτω Κηφισιά.

Δέσποινα Καραγιαννοπούλου

Τελευταία τροποποίηση στις 01:03 - 07 Φεβ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.