ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το ξενοδοχείο «King George» κι επισήμως υπό την ομπρέλα της Luxury Collection & Resorts

11:15 - 14 Μαρ 2013 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Yπό τη διαχείριση της διεθνούς αλύσιδας Starwood Hotels & Resorts Worldwide και με το brand της Luxury Collection & Resorts θα λειτουργήσει το ξενοδοχείο «King George», όπως ανακοινώθηκε και επισήμως χθες. Θα είναι το 8ο ξενοδοχείο της Luxury Collection στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι το «King George» έχει ενοικιασθεί στην εταιρεία Λάμψα, που έχει το παρακείμενο ξενοδοχείο «Μ. Βρετανία», που λειτουργεί και αυτό ως Luxury Collection. Ο πρόεδρος της Starwood στην Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή κ. Ρόλαντ Βος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την επέκταση της συνεργασίας με τη Λάμψα, τονίζοντας ότι η προσθήκη του «King George» στο χαρτοφυλάκιο της Luxury Collection «υπογραμμίζει τη δέσμευση της αλυσίδας να προσφέρει αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες και εξαιρετικές υπηρεσίες», ενώ ο πρόεδρος της Λάμψα κ. Γεώργιος Γαλανάκις τόνισε ότι η επέκταση της εταιρείας με την ενοικίαση του «King George» (με οψιόν αγοράς) «αποδεικνύει την πεποίθησή της ότι η ελληνική κρίση δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια και σε μία τέτοια περίπτωση, η επιχειρηματική ανάπτυξη θα είναι σημαντική».

 

85 ξενοδοχεία στην Luxury Collection

Υπό την ομπρέλα της Luxury Collection βρίσκονται 85 από τα καλύτερα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, που εκτείνονται σε 30 χώρες, προσφέροντας μοναδικές υπηρεσίες, ανέσεις πολυτελείας και τοπικές πολιτιστικές εμπειρίες.
Το «King George» αναμένεται να επαναλειτουργήσει μέσα στους επόμενους μήνες, μετά την ολοκλήρωση εργασιών ανακαίνισης και προσαρμογής στα στάνταρντ των Luxury Collection. Διαθέτει 78 πολυτελή δωμάτια και 24 σουίτες, από τις οποίες εντυπωσιάζει η Βασιλική Σουίτα, που καταλαμβάνει όλο τον 9ο όροφο του ξενοδοχείου, με 2 υπνοδωμάτια, ιδιωτική βεράντα, πισίνα και υπαίθριο τζακούζι.
Η Starwood, όπως αναφέρεται, έχει διπλασιάσει παγκοσμίως των αριθμό πολυτελών δωματίων της τα τελευταία χρόνια ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση. Με περισσότερα από 160 πολυτελή ξενοδοχεία που λειτουργούν ως St. Regis, Luxury Collection και W, η Starwood έχει τον μεγαλύτερο αριθμό πολυτελών ξενοδοχείων στον κλάδο. Στην Ελλάδα διαχειρίζεται ήδη τα ξενοδοχεία: «Μεγάλη Βρετανία», «Arion Resort & Spa» και το «Astir Palace» στην Αθήνα, το «The Romanos» στο Costa Navarino, το «Mystique» και «Vedema» στη Σαντορίνη, το «Blue Palace Resort & Spa» στην Ελούντα και το «Santa Marina Resort & Villas» στη Μύκονο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.