ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ένταξη των ξενοδοχείων δύο αστέρων στο επενδυτικό νομοσχέδιο;

14:27 - 15 Μαρ 2013 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Την πρόθεση της κυβέρνησης να εντάξει και τα ξενοδοχεία δύο αστέρων στο νέο επενδυτικό νομοσχέδιο, το οποίο ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από την αρμόδια Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου και αναμένεται την Τρίτη να εισαχθεί στην Ολομέλεια, εξέφρασε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νότης Μηταράκης.
 Το υπουργείο Οικονομικών, σε συνεννόηση με το υπουργείο Ανάπτυξης, επεξεργάζεται ρύθμιση η οποία θα αίρει τους νομοθετικούς περιορισμούς για την ένταξη των ξενοδοχείων δύο αστέρων στο επενδυτικό νομοσχέδιο. Όπως είπε χαρακτηριστικά:«Το υπουργείο Οικονομικών μας ενημέρωσε ότι θα υπάρξει νομοτεχνική παρέμβαση ώστε να δοθεί η δυνατότητα επιδότησης και βελτίωσης τωνξενοδοχείων δύο αστέρων, που πράγματι αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του ελληνικού τουριστικού προϊόντος».
 
Ταυτοχρόνως, ο αρμόδιος υφυπουργός κατέθεσε νομοθετικές τροποποιήσεις στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και ρύθμιση - ύστερα από σχετική πρόταση βουλευτών της ΝΔ - με την οποία δίδεται η δυνατότητα ενίσχυσης της μετατροπής των κάμπινγκ σε ξενοδοχειακές μονάδες τριών αστέρων.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.