ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο App για τις παραλίες της Κρήτης

15:40 - 08 Απρ 2013 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εφαρμογή που περιέχει πληροφορίες για όλες τις παραλίες της Κρήτης, κυκλοφόρησε η OpenIT.

Πρόκειται για την εφαρμογή Cretan Beaches που είναι διαθέσιμη τόσο για συσκευές Android (μέσα από το Google Play), όσο και για iPod touch και iPhone (μέσα από το AppStore), και περιέχει αναλυτικές πληροφορίες για τον τρόπο πρόσβασης στην κάθε παραλία, crete500 080413φωτογραφικό άλμπουμ, ιστορικά στοιχεία για την παραλία καθώς και λεπτομέρειες για πιθανά σημεία ενδιαφέροντος σε κάθε παραλία όπως μοναστήρια, εκκλησίες ή αρχαία μνημεία.


Μέσω της εφαρμογής είναι δυνατή η αναζήτηση όλων των παραλιών με βάση την τοποθεσία,χαρακτηριστικά της παραλίας όπως το χρώμα του νερού, το βάθος της θάλασσας, η θερμοκρασία του νερού, η πρόσβαση στην παραλία κ.λπ.


Επίσης, η εφαρμογή δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να αναζητήσει παραλίες με βάση το στίγμα του μέσω του GPS της συσκευής του και να δει πάνω στον χάρτη τις παραλίες που είναι κοντά του με βάση την απόσταση που θα επιλέξει.


Τέλος, οι παραλίες μπορούν να εμφανιστούν και με βάση την βαθμολογία που έχουν λάβει από τους χρήστες και να καταταγούν με γνώμονα την δημοφιλία τους.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:10 - 08 Απρ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.