ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα top ξενοδοχεία στην Ελλάδα - Προορισμός Κυλλήνη: Olympia Golden Beach Resort & Spa

13:44 - 17 Απρ 2013 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Τα top ξενοδοχεία στην Ελλάδα - Προορισμός Κυλλήνη: Olympia Golden Beach Resort & Spa
Το "R" ξεκινά μια περιήγηση στην Ελλάδα επιλέγοντας για σας τα καλύτερα ξενοδοχεία! Πρώτος σταθμός στο πολυβραβευμένο πεντάστερο ξενοδοχείο Olympia Golden Beach Resort & Spa...Ένας ιδανικός προορισμός στην περιοχή της Κυλλήνης, που προσφέρει όλες τις ανέσεις στους πελάτες του σε ένα ήρεμο και ξεκούραστο κλίμα.

Το Olympia Golden Beach αποτελεί ένα από τα καλύτερα και ποιοτικότερα πεντάστερα ξενοδοχεία της Πελοποννήσου. Άλλωστε, τα βραβεία μιλάνε από μόνα τους : βραβευμένο με το Certificate of Excellence για το 2012 από τη δημοφιλή ιστοσελίδα Tripadvisor, με το Travelife Gold Award και μέσα στη λίστα του World Luxury Hotel Awards, αυτό το εξωτικό θέρετρο δεν θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε άλλο παρά καταπληκτικό.

 

Επιπλέον, ανάμεσα στους φιναλίστ των “2013 World Luxury Spa Awards” βρέθηκε το Dream Spa του Olympia Golden Beach Resort & Spa, λαμβάνοντας τον τίτλο “Most Popular Resort Spa” για την Ελλάδα!

 

Είναι χτισμένο στη χρυσή παραλία της Κυλλήνης, μόνο τρεις ώρες μακριά από την Αθήνα. Περιτριγυρισμένο από αυτή την υπέροχη παραλία και από όμορφους λόφους –μια θέα που κόβει την ανάσα-, το Olympia Golden Beach είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει πολυτελείς και ξεκούραστες διακοπές.

 

 

 

Το ξενοδοχείο διαθέτει 18 πολυτελέστατα δωμάτια στο κύριο κτίριο, διάφορες κατηγορίες bungalows με πισίνα, πέντε ανακαινισμένες σουίτες με κρεβατοκάμαρα και σαλόνι, και τέλος μια βίλα με ιδιωτική πισίνα για τους V.I.P καλεσμένους. Στο σύνολο τους οι πισίνες είναι 12.

 

Επίσης, από πλευράς φαγητού, το ξενοδοχείο περιέχει ένα κεντρικό εστιατόριο, ένα γκουρμέ και ένα μπαρ, τα οποία θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό γευσιγνώστη, ενώ παράλληλα το room service είναι εξυπηρετικότατο και θα φέρει εις πέρας κάθε σας επιθυμία.

 

Από το πολυτελέστατο ξενοδοχείο δεν λείπει το SPA, που προσφέρει θεραπείες, χαμάμ, σάουνα, SPA JET & μπανιέρα, κομμωτήριο και διαθέτει εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα.

 

Όσον αφορά τις υπηρεσίες, το Olympia Golden Beach, είναι εξοπλισμένο με γυμναστήριο, γήπεδο τέννις, play room με ποικίλες δραστηριότητες, παιδική χαρά, ενοικιαζόμενα ποδήλατα, αίθουσα συνεδριάσεων, ενώ έχει και τη δυνατότητα να φιλοξενήσει διαφόρων ειδών εκδηλώσεις.

 

Όπως είναι φανερό, το Olympia Golden Beach συνδυάζει την πολυτέλεια, την ποιότητα, το αξιοζήλευτο τοπίο και την άριστη εξυπηρέτηση, αποτελώντας έναν ιδανικό προορισμό για όσους ζητούν ηρεμία, βαθιά ξεκούραση και ανανέωση στις διακοπές τους.

 

 

 

 

 

 

 

Το Reporter.gr μίλησε με τον Γενικό Διευθυντή του Olympia Golden Beach Resort & Spa, Ανδρέα Μπράτη, για διάφορα θέματα σχετικά με το επιτυχημένο ξενοδοχείο.

 

Σχετικά με το αγοραστικό κοινό, ο κύριος Μπράτης μας δήλωσε πως οι έλληνες και οι ξένοι πελάτες μοιράζονται 50-50, με τους έλληνες στην πλειονότητά τους να επισκέπτονται το ξενοδοχείο την καλοκαιρινή περίοδο (μέσα Ιουλίου-Σεπτέμβριο), ενώ οι ξένοι έρχονται κυρίως πριν το καλοκαίρι (Μάιο-Ιούνιο). Επίσης οι ξένοι επισκέπτες προέρχονται κατά κύριο λόγο από τη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία, τη Ρωσία και την ανερχόμενη Ολλανδική αγορά.

 

Δεν διστάσαμε να τον ρωτήσουμε για το αν υπάρχουν πολλοί επώνυμοι πελάτες του ξενοδοχείου, με τον ίδιο να απαντάει θετικά «μας επισκέπτονται πολλές διασημότητες και μεγάλοι επιχειρηματίες από πολλά μέρη, όπως το Hollywood», χωρίς να θέλει να αναφέρει συγκεκριμένα ονόματα για ευνόητους λόγους.

 

Το Olympia Golden Beach παρόλο που είναι ένα από τα δημοφιλέστερα Spa στην Ελλάδα, δεν έχει μείνει ανεπηρέαστο από την οικονομική κρίση. Ο Γενικός Διευθυντής του μας λέει ότι «στην ελληνική αγορά σίγουρα κυριαρχεί μια κόπωση» με τον ίδιο να εστιάζει στο γεγονός ότι η κρίση δεν τους επιτρέπει τις επενδύσεις, καθώς τα περισσότερα χρήματα πηγαίνουν στους φόρους.

 

Από την άλλη μεριά η ξένη αγορά είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Μάλιστα, τα νούμερα των ξένων πελατών είναι υψηλότερα σε σχέση με πέρυσι.

 

Όσον αφορά τις τιμές και τα πακέτα προσφορών του ξενοδοχείου, ο κ. Μπράτης μας παραπέμπει στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου (www.ogb.gr), όπου υπάρχει ειδική κατηγορία για τα πασχαλινά πακέτα προσφορών με τις τιμές να ξεκινάνε από τα 570 ευρώ. Επίσης συμπλήρωσε ότι «τα πακέτα προσφορών του ξενοδοχείου είναι δυναμικά. Ενώ παλιότερα οι τιμές ήταν στατικές, τώρα μεταβάλλονται εβδομαδιαία και καθορίζονται ανάλογα με τη ζήτηση».

 

Στην ερώτηση μας για το ποια είναι τα πλεονεκτήματα που κάνουν το Olympia Golden Beach τόσο επιτυχημένο, ο κ. Μπράτης μας δηλώνει με βεβαιότητα ότι «το μεγάλο πλεονέκτημα του ξενοδοχείου μας είναι τα πραγματικά μεγάλα δωμάτια που έχει (42 τ.μ./καθένα), και οι πισίνες, που, εκτός από το γεγονός ότι είναι 12 στο σύνολο, η καθεμία αντιστοιχεί σε λίγα άτομα (επτά πάνω κάτω), με αποτέλεσμα να μην κυριαρχεί συνωστισμός». Αυτά σε συνδυασμό με πολλά άλλα, είναι τα πλεονεκτήματα που καθιστούν το ξενοδοχείο εκτός ανταγωνισμού από τα υπόλοιπα πεντάστερα.

 

Τέλος, όταν τον ρωτήσαμε αν έχει κάποιο μυστικό επιτυχίας απάντησε γελώντας: «Σκληρή δουλειά!».

 

Για περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το Olympia Golden Beach Resort & Spa επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο www.ogb.gr.

 

Δ.Γ

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 14:53 - 17 Απρ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.