ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Guardian: Εύσημα για το start – up μιας μικρής τουριστικής επιχείρησης

13:34 - 02 Μαϊ 2013 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Guardian: Εύσημα για το start – up μιας μικρής τουριστικής επιχείρησης
Η βρετανική εφημερίδα ξεχώρισε μία ηλεκτρονική πλατφόρμα ενοικίασης διαμερισμάτων που δημιούργησε ο Ιάσονας Αναστασίνης.


Η βρετανική εφημερίδα δημοσίευσε άρθρο («ΤravelStaytion.com is an innovative new short-term letting and holiday rental website») για την ηλεκτρονική πλατφόρμα ενοικίασης διαμερισμάτων για διακοπές TravelStaytion, την οποία δημιούργησε ο Έλληνας Ιάσονας Αναστασίνης, σαν ένα επιτυχημένο παράδειγμα start – up μιας μικρής επιχείρησης.


Η έντονη πλέον ανάγκη για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση ενός ακινήτου, σε συνδυασμό με την ευρύτερη τάση του τουριστικού κοινού να μειώνει τον προϋπολογισμό που απαιτείται για μία ποιοτική διαμονή, καλύπτεται από μια σειρά ολοκληρωμένων υπηρεσιών, που παρέχει η TravelStaytion.


Ο καθένας μπορεί να εγγραφεί και να καταχωρήσει το χώρο του εύκολα, γρήγορα και κυρίως δωρεάν, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να περιηγηθεί και να επιλέξει το ιδανικό μέρος για την διαμονή του, ανάμεσα σε χιλιάδες καταχωρήσεις σε όλη την Ευρώπη.


Αυτή την στιγμή στην πλατφόρμα προβάλλονται διαμερίσματα σε 50 προορισμούς, με πιο δημοφιλής σε Λονδίνο, Παρίσι και Ρώμη.
Οι τιμές καθορίζονται και διαπραγματεύονται αποκλειστικά από τους ιδιοκτήτες.


Ο ρόλος του TravelStaytion είναι να διασφαλίζει τη διαδικασία της πληρωμής και να παρέχει ένα ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον, στο οποίο οι ταξιδιώτες έρχονται σε άμεση επαφή με τους ιδιοκτήτες, αντλώντας χρήσιμες πληροφορίες, τόσο για το διαμέρισμα που μπορεί να ενδιαφέρονται, όσο και για την περιοχή και την πόλη που επισκέπτονται.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Τελευταία τροποποίηση στις 13:45 - 02 Μαϊ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.