ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρόδος: Μέσα στο καλοκαίρι οι εργασίες για το νέο «Ήχος και Φως»

00:01 - 13 Μαϊ 2013 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Ρόδος: Μέσα στο καλοκαίρι οι εργασίες για το νέο «Ήχος και Φως»
Σε περίπου ένα μήνα θα εγκατασταθεί η ανάδοχος εταιρία στην οποία κατακυρώθηκε, ύστερα από διαγωνισμό, η ανακαίνιση και αναμόρφωση του «Ήχος και Φως» στη Ρόδο.

Ολοκληρώθηκε ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής του Δήμου, η διαδικασία του διαγωνισμού και απομένει η επικύρωση από το δημοτικό συμβούλιο, ώστε στη συνέχεια να υπογραφεί η σύμβαση με την ανάδοχο εταιρία «Στήριξις» στην οποία συμμετέχει και ξένη εταιρεία.

 

Η μελέτη για την αναμόρφωση και τον εκσυγχρονισμό του «Ήχος και Φως», εκπονήθηκε από το τεχνικό γραφείο του αρχιτέκτονα Γ. Γιαννόπουλου και όπως δήλωσε ο πρόεδρος της επιτροπής του διαγωνισμού Μαν. Σαββής, είναι μια μελέτη άρτια που στοχεύει όχι μόνο στην ανάδειξη του εμβληματικού χώρου, αλλά και στην παρουσίαση με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα της Ιστορίας της Ρόδου, καθώς και στην πραγματοποίηση συναφών εκδηλώσεων, ικανών να κεντρίζουν το ενδιαφέρον και την προσέλκυση ντόπιων, αλλά και ξένων, όπως γινόταν παλαιότερα, με αποτέλεσμα το «Ήχος και Φως» να αποτελεί μια πανελλήνια μοναδικότητα.

 

Υπολογίζεται ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι, ώστε με την έναρξη της σεζόν του 2014 το νέο «Ήχος και Φως» να είναι έτοιμο για να λειτουργήσει, εμπλουτίζοντας τις πολιτιστικές – τουριστικές υποδομές της Ρόδου.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Τελευταία τροποποίηση στις 09:22 - 13 Μαϊ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.