ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Roadshow πραγματοποιεί η Marketing Greece σε Θεσσαλονίκη και Ρόδο

00:03 - 05 Ιουν 2013 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Roadshow πραγματοποιεί η Marketing Greece σε Θεσσαλονίκη και Ρόδο
Διήμερο roadshow θα πραγματοποιήσει η Marketing Greece στην Θεσσαλονίκη και τη Ρόδο προκειμένου να ενημερώσει τους τουριστικούς φορείς των περιοχών αναφορικά με τη λειτουργία και τα επόμενα σχέδια την εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, η εκδήλωση ενημέρωσης στην Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 05.06.2013 και ώρα 17:00 στο ξενοδοχείο Electra Palace και στην συνέχεια στην Ρόδο, την Πέμπτη 06.06.2013 και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο Rodos Palace.

rodos640 230413

Κατά τη διάρκεια των roadshow, θα παρουσιαστεί στους τοπικούς φορείς ο σχεδιασμός, η λειτουργία και τα επόμενα βήματα της εταιρείας καθώς αποτελεί ένα καινοτόμο σημείο αναφοράς ιδιαίτερα για τα ελληνικά αλλά και τα ευρωπαϊκά τουριστικά δεδομένα. Θα παρουσιαστούν οι άξονες όπου δραστηριοποιείται η Marketing Greece και συγκεκριμένα η δημιουργία ενός παγκοσμίου επιπέδου website, η ανάπτυξη ηλεκτρονικών μέσων δικτύωσης, η οργάνωση της σχέση της εταιρείας με γραφεία δημοσίων σχέσεων στις βασικές αγορές - στόχους, προκειμένου να εφαρμοστούν ολοκληρωμένα προγράμματα προώθησης επιμέρους τουριστικών περιοχών και τουριστικών προϊόντων. Επιπλέον, την ανάπτυξη συμβουλευτικού ρόλου στην ανάπτυξη ενός πλήρους συστήματος branding της χώρας και των περιοχών της, σχεδιάζοντας και υποστηρίζοντας στρατηγικά σχέδια δημιουργίας και προβολής τουριστικών προϊόντων ανά προορισμό, συμβάλλοντας στη βελτιστοποίηση της εμπορικής διαχείρισης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και την γενικότερη εικόνα της χώρας.

tourismos500 220513

Στόχος της Marketing Greece A..E. είναι να υποστηρίξει το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ στην δημιουργία νέας τουριστικής ταυτότητας της Ελλάδας και των προορισμών της και μέσα από ένα υψηλής ποιότητας πλάνο πολυεπίπεδης επικοινωνιακής στρατηγικής, να αναδείξει την χώρα μας ως ένα από τους σημαντικότερους και ελκυστικότερους παγκόσμια προορισμούς.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 15:16 - 07 Ιουν 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.