ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το όνειρο από την Αυστραλία, που έγινε "παλάτι" στην Καστοριά

00:02 - 07 Ιουν 2013 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Το όνειρο από την Αυστραλία, που έγινε "παλάτι" στην Καστοριά
Με προδιαγραφές τεσσάρων αστέρων, το «AFKOS GRAMMOS – HOTEL RESORT», άνοιξε και επίσημα τις πύλες του, μετά την εγκαινίαση των χώρων του την περασμένη Κυριακή, εκπληρώνοντας στο ακέραιο ένα όραμα «ζωής», που διήρκεσε δώδεκα χρόνια, του ιδιοκτήτη του, ομογενή από το Περθ της Αυστραλίας και Νεστορίτη στην καταγωγή κ. Παύλου Άφκου.

Ένα όραμα «ζωής'», που διήρκεσε δώδεκα (12) χρόνια, του ομογενή από το Περθ της Αυστραλίας και Νεστορίτη στην καταγωγή κ. Παύλου Άφκου, να δημιουργήσει στη γενέτειρά του μια υπερσύγχρονη ξενοδοχειακή ομάδα, πήρε το πρωινό της περασμένης Κυριακής «σάρκα και οστά», μετά, φυσικά, το κόψιμο της κορδέλας των εγκαινίων και τα αποκαλυπτήρια των δύο ειδικών πλακετών από την κ. Stefani Homas, σύζυγο του αναπληρωτή πρωθυπουργού της Δυτικής Αυστραλίας κ. Kim Homas MLA, που ανειλημμένες υποχρεώσεις του δεν του επέτρεψαν να παρευρεθεί στα εγκαίνια και τον διατελέσαντα δήμαρχο της πόλης του Περθ κατά τη χρονική περίοδο 1994 – 2006 κ. Peter Nattrass.

Στα λαμπρά εγκαίνια, εντούτοις, είχαν προσκληθεί από τον κ. Άφκο και τη σύζυγό του κ. Μπιάνκα, 148 επισκέπτες από όλα τα μέρη του κόσμου, όπως Αυστραλία, ΗΠΑ, Ιταλία, Αργεντινή, Νότια Αφρική, Γαλλία, Ζιμπάμπουε, Αγγλία, Ινδία και Γερμανία, ανταποκρινόμενοι όλοι στην πρόσκληση του κ. Άφκου, γιορτάζοντας μαζί του την ιδιαίτερη αυτή περίσταση.

Το Καστοριανό, λοιπόν, «παλάτι», που απέχει 15 μόλις λεπτά από την πόλη της Καστοριάς, με τη ...σφραγίδα των ανθρώπων του, αποπνέει πολυτέλεια και ζωντανεύει τις αισθήσεις με απαράμιλλο σέρβις, έχοντας, παράλληλα, θέα τον ποταμό Αλιάκμονα και το κατάφυτο όρος Γράμμος, που από μόνα τους συνθέτουν ένα μαγικό σκηνικό με τις φυσικές ομορφιές τους.

afcos600

Εκεί, συνεπώς, θα συναντήσετε το πιο νέο μέλος του ξενοδοχειακού χάρτη του νομού μας, το «AFKOS GRAMMOS – HOTEL RESORT», που αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό λειτουργικότητας, αισθητικής, άνεσης και συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας.

Δέσποινα Καραγιαννοπούλου

 

Τελευταία τροποποίηση στις 13:00 - 07 Ιουν 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.