ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μεξικάνος μεγιστάνας με... 9 γράμματα στη Ρόδο

23:01 - 28 Ιουλ 2013 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Μεξικάνος μεγιστάνας με... 9 γράμματα στη Ρόδο
Τη Ρόδο επέλεξε για τις διακοπές του ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, ο Μεξικάνος Albert Bailleres, η θαλαμηγός του οποίου βρίσκεται ήδη στο λιμάνι και αναμένει τον ίδιο και την οικογένειά του.

Σύμφωνα με το Bloomberg o μεξικάνος μεγαλοεπιχειρηματίας κατατάσσεται στην 35η θέση των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου με εκτιμώμενη καθαρή αξία των επιχειρήσεών του 19,3 δισ. δολάρια. 

Η θαλαμηγός «Mayan Queen» έχει μήκος 92 μ., κατασκευάστηκε από τη γερμανική εταιρεία Blohm & Voss (στο πλαίσιο του σχεδίου όνομα Safari) και σχεδιάστηκε από τον Tim Heywood. Διακρίνεται για την απίστευτη χλιδή της και για τα τελευταία τύπου συστήματα ασφαλείας που διαθέτει για κάθε πιθανό κίνδυνο. 

Ο Albert Bailleres κατέχει μια εταιρεία χαρτοφυλακίου, που ονομάζεται Grupo Bal , η οποία ελέγχει ένα μεγάλο αριθμό από άλλες εταιρείες όπως η Industrias Peñoles/Peñoles η δεύτερη πιο σημαντική μεξικάνικη εταιρεία εξόρυξης και η πρώτη στην παγκόσμια παραγωγή αργύρου, El Palacio de Hierro. 

mayan queen800

Επίσης, διαθέτει μια αλυσίδα από πολυκαταστήματα που βρίσκονται κυρίως στην πόλη του Μεξικού, μια μεγάλη ασφαλιστική εταιρία και ένα ασφαλιστικό ταμείο που μεριμνά για τις συντάξεις και τα επιδόματα του προσωπικού των επιχειρήσεών του.

Εξάλλου, είναι επικεφαλής του διοικητικού συμβουλίου της ITAM , ενός από τα κορυφαία πανεπιστήμια του Μεξικού, καθώς και ιδιοκτήτης άλλων επιχειρήσεων που σχετίζονται με τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, τη γεωργία και τις ταυρομαχίες .

Τελευταία τροποποίηση στις 08:20 - 29 Ιουλ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.