ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ψήφος εμπιστοσύνης» στον Ελληνικό τουρισμό από 50 κορυφαίους τουριστικούς πράκτορες της Γερμανίας

00:01 - 18 Σεπ 2013 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
«Ψήφος εμπιστοσύνης» στον Ελληνικό τουρισμό από 50 κορυφαίους τουριστικούς πράκτορες της Γερμανίας
«Οι Έλληνες είναι φίλοι μας και οι Γερμανοί θα συνεχίσουν την στήριξη στον Ελληνικό τουρισμό» ανέφερε την Τρίτη ο πρόεδρος του«Robinson Club» Ίνκο Μπούρμπενσεν στη συνάντηση 50 κορυφαίων ιδιοκτητών τουριστικών γραφείων της Γερμανίας που πραγματοποιείται στο Σίσι Λασιθίου απαντώντας στο καλωσόρισμα του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη.

Οι 50 κορυφαίοι παραδοσιακοί τουριστικοί πράκτορες της Γερμανίας που φιλοξενούνται από τον τουριστικό οργανισμό της «Robinson» στο ξενοδοχείο «Robinson Kalimera Kriti» στο Σίσι φέρνουν στην Ελλάδα τους περισσότερους τουρίστες, περίπου ένα εκατομμύριο διανυκτερεύσεις τον χρόνο, όπως ανέφερε ο γενικός διευθυντής της «Robinson Club» στην Ελλάδα Μιχάλης Πεδιαδιτάκης.

 

 

Ο Περιφερειάρχης απευθύνοντας χαιρετισμό στη συνάντηση τόνισε ότι η Κρήτη, αποτελεί ένα ελκυστικό, ποιοτικό και ασφαλή τουριστικό προορισμό.

Παράλληλα τους ευχαρίστησε για την συνεργασία και εμπιστοσύνη τους στην Κρήτη και στον τουρισμό της και αναφέρθηκε στις δράσεις εξωστρέφειας της Κρήτης, των παρεμβάσεων για αναβάθμιση και ανάπτυξη των υποδομών που θα ενισχύσουν το τουριστικό προϊόν.

«Σας καλωσορίζω στην Κρήτη και εύχομαι να απολαύσετε την παραμονή σας στο νησί μας, όπου η Ευρώπη άκουσε πρώτη φορά το όνομά της- στη γη του μύθου και του ονείρου- και είμαστε βέβαιοι ότι το σώμα και η ψυχή σας θα πλημμυρίσει με υπέροχες εικόνες, γεύσεις και αρώματα, ότι θα αγαπήσετε το νησί μας την Κρήτη όπως και εμείς» ανέφερε ο κ. Αρναουτάκης προσθέτοντας πως είναι βέβαιος ότι τα τουριστικά πακέτα που θα προωθήσουν κατά τα επόμενα χρόνια, θα έχουν έντονο το άρωμα της Κρήτης.

Τόσο ο πρόεδρος της «Robinson Club» Ίνκο Μπούρμπενσεν όσο και ο γενικός διευθυντής στην Ελλάδα Μιχάλης Πεδιαδιτάκης ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για την παρουσία του στο συνέδριο επισημαίνοντας ότι η στήριξη στην Ελλάδα και στην Κρήτη από την παραδοσιακή αγορά της Γερμανίας θα συνεχιστεί.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:04 - 18 Σεπ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.