ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επενδύσεις 1 δισεκ. στον τουρισμό σε Αργολίδα και Πολύγυρο

11:05 - 25 Σεπ 2013 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Στη δημοσιοποίηση δύο μεγάλων τουριστικών επενδύσεων θα προχωρήσει το μεσημέρι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότη Μηταράκη αφότου συναντηθεί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού «Invest in Greece» Στέφανο.

Πρόκειται για επενδύσεις ο προϋπολογισμός των οποίων εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει το 1 δισ. ευρώ, αναμένεται να υπαχθούν στο καθεστώς fast track καθώς ήδη το διοικητικό συμβούλιο του Invest in Greece αποφάσισε να προχωρήσει σε θετική εισήγηση προς τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων (ΔΕΣΕ) .

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη επένδυση αφορά τη δημιουργία πολυτελούς τουριστικού χωριού στην Κοιλάδα Ερμιονίδος στην Αργολίδα, το οποίο θα περιλαμβάνει ξενοδοχείο 5 αστέρων, γήπεδο και κτίριο λέσχης golf κατηγορίας championship, beach club και παραθεριστικές κατοικίες. Το αίτημα υπεβλήθη από την εταιρεία «MINDCOMPASS OVERSEAS Α.Ε.» .

Η δεύτερη επένδυση αφορά τη δημιουργία τουριστικού θερέτρου στον Πολύγυρο Χαλκιδικής με ξενοδοχείο 5 αστέρων, γήπεδα γκολφ και πολυτελείς κατοικίες . Το αίτημα στο Ιnvest in Greece υπεβλήθη από την εταιρίας «ΠΡΑΒΙΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε».

tolo bay argolida700

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.