ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι συζήτησαν Σαμαράς και TUI

13:52 - 17 Οκτ 2013 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Τι συζήτησαν Σαμαράς και TUI
Συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου είχε ο επικεφαλής του γερμανικού ταξιδιωτικού πρακτορείου TUI, Πίτερ Λονγκ, παρούσας και της υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για τον ελληνικό τουρισμό ότι η TUI, ο μεγαλύτερος tour οperator του κόσμου, έχει σχέση στρατηγικής συνεργασίας με την Ελλάδα δήλωσε η υπουργός Τουρισμού, μετά τη συνάντηση.

«Ενδιαφέρεται όχι μόνο να φέρει περισσότερο κόσμο στη χώρα μας, αλλά και να επενδύσει στην ελληνική τουριστική αγορά» ανέφερε η κ. Κεφαλογιάννη, η οποία σημείωσε πως ο τουρισμός το 2013 σε μια χρόνια-ρεκόρ έδωσε θέσεις εργασίας και εισοδήματα σε πολλές περιοχές της χώρας.

«Εμείς δουλεύουμε πάνω σε συγκεκριμένο σχέδιο, ώστε να μπορέσει ο τουρισμός να τονώσει τοπικές οικονομίες και την οικονομία της χώρας. Τέτοιες σχέσεις στρατηγικής συνεργασίας, όπως με την TUI είναι σημαντικές» επισήμανε η υπουργός.

Για εποικοδομητική συζήτηση με τον πρωθυπουργό έκανε λόγο ο διευθύνων σύμβουλος της TUI Πίτερ Λονγκ, ο οποίος δήλωσε πως επεκτείνεται η συνεργασία με την Ελλάδα με ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο και στόχο και την αύξηση των επισκεπτών στη χώρα μας.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:22 - 17 Οκτ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.