ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο Λονδίνο η Όλγα Κεφαλογιάννη για το World Travel Market

21:07 - 30 Οκτ 2013 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
«Δίχτυα» στη βρετανική αγορά θα ρίξει η υπουργός Τουρισμού, η οποία θα αναπτύξει τα σχέδια της για τη βαριά βιομηχανία της χώρας μας, στη διεθνή τουριστική έκθεση που πραγματοποιείται στο Λονδίνο.

Η κ. Κεφαλογιάννη, στο πλαίσιο της επίσκεψης και των προσπαθειών που καταβάλλονται για την περαιτέρω ενίσχυση της βρετανικής τουριστικής αγοράς, θα έχει συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη και εκπροσώπους μεγάλων ταξιδιωτικών οργανισμών.

 

Στο πλαίσιο αυτό θα έχει συναντήσεις με τους Andrew Cook και Johan Lundgren, υψηλόβαθμα στελέχη της Thomas Cook και TUI, αντιστοίχως, ενώ επίσης έχουν προγραμματισθεί συναντήσεις με την υπουργό Αθλητισμού, Τουρισμού και Ισότητας, Helen Grand και τον υφυπουργό Εξωτερικών, Mark Simmonds.

world-travel-market 1

Η κ. Κεφαλλογιάννη θα αναφερθεί στους άξονες και τους στόχους της εθνικής στρατηγικής για την περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού και στη μεγάλη σημασία που αποδίδεται στη βρετανική τουριστική αγορά.

Επίσης, θα δώσει έμφαση στα μέτρα και τις πολιτικές για την ανάπτυξη των θεματικών ενοτήτων και τον εμπλουτισμό του επιπέδου των προσφερομένων υπηρεσιών, για την αναβάθμιση της ποιότητας στον τουρισμό και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τον ελληνικό τουρισμό.

 

Η υπουργός θα αναφερθεί στο νέο θεσμικό πλαίσιο για τον ελληνικό τουρισμό και στην έμφαση που δόθηκε για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και τη διευκόλυνση των επενδύσεων.

 

Ιδιαίτερη αναφορά αναμένεται να κάνει στα σχέδια για την ανάδειξη νέων τουριστικών περιοχών και στις στοχευμένες παρεμβάσεις για την τουριστική προβολή και την προσέλκυση Βρετανών τουριστών στην Ελλάδα.

 

Στις δράσεις και τις ενέργειες για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, θα αναφερθεί η υπουργός Τουρισμού σε σειρά συνεντεύξεων που έχουν προγραμματισθεί με μεγάλα διεθνή και Βρετανικά ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων με το CNBC, το CNN, το Sky News το Bloomberg και τους Financial Times.

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.