ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα επένδυση από το πολυεθνικό γκρουπ Neilson Active Holidays στην Ελλάδα

07:54 - 31 Δεκ 2013 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Το πέμπτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα με τη μορφή Beach Club προσθέτει στο χαρτοφυλάκιό του από την τουριστική σεζόν του 2014 ο ταξιδιωτικός οργανισμός Neilson Active Holidays, που έχει έδρα στην Αγγλία.

Πρόκειται για τη μονάδα 5 αστέρων Messini Beach Club, η οποία βρίσκεται στη Μεσσήνη. Ο ταξιδιωτικός οργανισμός ελέγχει άλλες τέσσερις ξενοδοχειακές μονάδες υψηλών κατηγοριών ως Beach Clubs στη χώρα μας και συγκεκριμένα το Aeolian Village Beach Club στη Λέσβο, το Porto Myrina Palace Beach Club στη Λήμνο, το Retreat Beach Club στα Σύβοτα και το Cosmos Beach Club στη Λευκάδα.
Εκτός από τον ελληνικό προορισμό, ο Οργανισμός έχει παρουσία και στη γειτονική Τουρκία, λειτουργώντας επίσης με τη μορφή Beach Clubs ξενοδοχειακές μονάδες. Παράλληλα, έχοντας 37 χρόνια παρουσίας στη βρετανική ταξιδιωτική αγορά, εξειδικεύεται σε πωλήσεις πακέτων διακοπών με σκάφη, σκι κ.ά.


Συνολικά, σε ετήσια βάση ο ταξιδιωτικός οργανισμός διακινεί περί τους 90.000 τουρίστες. Πρόσφατα, ο Neilson Active Holidays πωλήθηκε από τον tour operator Thomas Cook -τον κατείχε από το 1999- στον επενδυτικό οργανισμό Risk Capital Partners, ο οποίος επενδύει, κυρίως, σε κερδοφόρες εταιρείες με έδρα στη Βρετανία.
H νέα ιδιοκτησία του Οργανισμού, μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς, δήλωσε ότι επιθυμεί να επικεντρωθεί, κυρίως, στην ανάπτυξη των Beach Clubs.
Να σημειωθεί ότι το μοντέλο διακοπών με τη μορφή Club προωθούν και άλλοι ταξιδιωτικοί οργανισμοί με έδρα σε Γαλλία, Γερμανία κ.α.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:38 - 31 Δεκ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.