ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ντ. Μεντβέντεφ: Από τη Ρωσία θα καλυφθεί η ζημία του Labirint

19:15 - 04 Αυγ 2014 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Ντ. Μεντβέντεφ: Από τη Ρωσία θα καλυφθεί η ζημία του Labirint
Η ζημία που προκλήθηκε από την πτώχευση του tour operator Labirint, θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τη ρωσική κυβέρνηση, δήλωσε ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Ο κ. Μεντβέντεφ προσέθεσε ότι θα ξεκινήσουν προσπάθειες για να ξεκαθαρίσει το τοπίο του ρωσικού τουρισμού από τις επιχειρήσεις που χαρακτήρισε "πυραμίδες".

.Κύκλοι του υπουργείου Τουρισμού, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Ρώσου πρωθυπουργού, έκαναν λόγο για "πολύ θετική εξέλιξη", που επιβεβαιώνει το "πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στις διμερείς σχέσεις".

Οι ίδιοι κύκλοι προσέθεσαν ότι εξετάζεται το θέμα των διευκολύνσεων σε ό,τι αφορά τη βίζα όσων ταξίδεψαν στην Ελλάδα με το συγκεκριμένο πρακτορείο. 

Οι δηλώσεις του κ. Μεντβέντεφ είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές και για τις ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο υπουργείο Τουρισμού, με θέμα το συντονισμό των ενεργειών σχετικά με τη διακοπή λειτουργίας του Labirint.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων κ. Παναγιώτης Μίχαλος, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Πάνος Λειβαδάς και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Τουρισμού κ. Αναστάσιος Λιάσκος.
Στη σύσκεψη συζητήθηκαν οι νέες εξελίξεις που υπάρχουν, καθώς και τα επόμενα βήματα που πρέπει να πραγματοποιηθούν για την αντιμετώπιση των θεμάτων που προκύπτουν.

Τελευταία τροποποίηση στις 19:41 - 04 Αυγ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.