ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χρονιά ιδιαίτερη καλή για τον τουρισμό το 2015, εκτιμά η Ολ. Κεφαλογιάννη

18:16 - 20 Οκτ 2014 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Χρονιά ιδιαίτερη καλή για τον τουρισμό το 2015, εκτιμά η Ολ. Κεφαλογιάννη
Την εκτίμηση ότι το 2015 θα είναι μια χρονιά ιδιαίτερη καλή για τον τουρισμό όχι μόνο σε αφίξεις και έσοδα αλλά και σε επενδύσεις, έκανε η αρμόδια υπουργός Όλγα Κεφαλογιάννη.

Μιλώντας στο 13ο συνέδριο του ΣΕΤΕ, με θέμα «τα στρατηγικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας: Επενδύσεις και Ανάπτυξη» η Όλγα Κεφαλογιάννη, αφού στάθηκε στη συνεισφορά του ΣΕΤΕ στα τουριστικά πράγματα της χώρας, σημείωσε οι κινήσεις του ΥΠΟΤ προς την κατεύθυνση της προσέλκυσης επενδύσεων αποδίδουν καρπούς και υπάρχουν μηνύματα θετικά για την Ελλάδα.


«Το 2015 είναι μια κρίσιμη χρονιά και καμία επιτυχία δεν πρέπει να πάει χαμένη» δήλωσε η υπουργός.


Απαντώντας δε σε αυτούς που λένε ότι η φετινή πορεία του ελληνικού τουρισμού είναι συγκυριακή, η υπουργός υπογράμμισε ότι τίποτα δεν έγινε τυχαία, αλλά αντίθετα όλες οι κινήσεις γίνονται με όραμα, με σχέδιο και πολιτική βούληση.


Εστιάζοντας στις δράσεις του ΥΠΟΤ η κυρία Κεφαλογιάννη σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι ο ΕΟΤ εξελίσσεται σε δυναμικό οργανισμό με διεθνή παρουσία και η πρόσφατη συνεργασία του με τη Samsung το επιβεβαιώνει.


Όσον αφορά το στίγμα των δράσεων για το 2015 η υπουργός Τουρισμού τόνισε ότι στόχος είναι η αύξηση του τουριστικού πλεονάσματος στην ελληνική οικονομία, αλλά και η κατανομή του τουριστικού ρεύματος σε όλους τους μήνες του έτους.


Η ατζέντα μεταξύ άλλων περιλαμβάνει νέα πολιτική στην κρουαζιέρα, αλλά και πρωτοβουλίες για να γίνει η Αθήνα πρωτεύουσα του ελληνικού τουρισμού.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.