ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για την 28η Οκτωβρίου

14:31 - 21 Οκτ 2015 | ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για την 28η Οκτωβρίου
Την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των Ελλήνων για το διάστημα 23 με 28 Οκτωβρίου καταλαμβάνει η Θεσσαλονίκη, γεγονός αναμενόμενο δεδομένου του ότι μεσολαβεί η γιορτή του Αγίου Δημητρίου κατά τις ημέρες αυτές. Δεύτερη έρχεται η Αθήνα, ενώ τρίτη εμφανίζεται η Ρώμη, ο πρώτος από τους τέσσερις ξένους προορισμούς της δεκάδας. Ναύπλιο και Κωνσταντινούπολη είναι στην τέταρτη και την πέμπτη θέση αντίστοιχα. Παρίσι και Βιέννη ολοκληρώνουν την τετράδα των ξένων προορισμών, ενώ η δεκάδα κλείνει με τα όμορφα Ζαγοροχώρια.

Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζεται η κατάταξη των προτιμώμενων για τους Έλληνες προορισμών για το διάστημα 23 με 28 Οκτωβρίου 2015:

τριωαγο

Τους προορισμούς που προτίμησαν γενικά οι Θεσσαλονικείς για το ίδιο πενθήμερο, καθώς και για το τριήμερο του Αγίου Δημητρίου, μπορείτε να τους βρείτε εδώ.

Μονοήμερη απόδραση

Αντίστοιχα, για αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ πρώτης Σεπτεμβρίου και 20 Οκτωβρίου 2015, για πραγματοποίηση ταξιδιού μόνο κατά τις 27 με 28 Οκτωβρίου, οι προορισμοί με τις περισσότερες αναζητήσεις με διαφορά συγκεντρώνονται για την Αράχοβα και Ναύπλιο.

Σχετικά με αυτή την έρευνα:

Η παραπάνω ανάλυση βασίζεται σε έρευνα που διεξήγαγε η trivago για αναζητήσεις που έγιναν μεταξύ πρώτης Σεπτεμβρίου και 20 Οκτωβρίου 2015, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 23 και 28 Οκτωβρίου 2015, με ελάχιστη διαμονή μιας διανυκτέρευσης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.